Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Klinefelter sendromu ve astım ile hangi oranda rapor alabilirim?

Sendrom

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Astımım, klinefelter sendromum var ayrıca aktif mesane sendromu, bagirsak sendromu nedenlerinden dolayi da fulsac antidepresan kullanıyorum, antidepresan yüzünden özel güvenlik sertifikası bile alamadım, astımdan dolayı da bir çok yere giremiyorum sürekli karşıma çıkıyor astımım var diyince o zaman olmaz alamayiz diyor gönderiyorlar yok ortam tozlu yok endüstriyel temizlik ürünleri kullaniyoruz vs e ben ne yapacağım iş bulamıyorum 47 kromozom xxy yim klinefelter sendromuna sahibin askerlikten de bu sebepten muaf oldum Testosteron iğnesi yani sustanon kullanıyorum infertilite yani kısırlıkta var bunlar ile heyete girsem engelli raporu için olan en az %40 lık oranı alabilir miyim?
Bilgili arkadaşlar yardımcı olabilir mi klinefelter sendromu ve astımdan rapor alan var mı aranızda?

Heyete girersem durumu aynen bu şekilde mi anlatmalıyım ek bir sey demem gerekir mi ne diyebilirim?

Astımdan dolayı veya kisirliktan dolayı rapor alanazsiniz

Ama astım iş bulmamı çok fazla etkiliyor neden alamıyoruz bir oranı yok mudur?

@Mustafa _10, Astım engelli oranları yazdığımda az etkilenme için %20 verildiğini orta 40 cok etkilenme 80 yaziyor 🤔 bu yanlış mı

Üst Alt