Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kitap Önerileri...

Paulo Coelho – Simyacı [Kesinlikle okumalısınız]

Evet şimdi sıra geldi diğer okuduğum kitaplarıma...

Uçurtma Avcısı,
Bir Muhteşem Güneş,
Kurt Seyit
Shura.

Kurt Seyit ve Murka , Bora'nın kitabı ve en son olarak Baş Ucumdaki Müzik bunları okumanızı tavsiye ederim..

Ben de klasiklerden söyleyeyim J. Wolfgang Goethe den Genç Werther'in acıları deyim .... Sevmek karmaşasının insanı ne kadar ileriye götürebileceğine ve kişi ne kadar çaresizce bırakacağına dair bir kitap .Wolfgang'dan güzel betimlemelerle ve psiko analizlerle bakıyoruz Werther'in dünyasına ...Küçük bir paragrafla bitiyorum

arkadaşlar peygamber efendimizin hayatını okumak istiyorum...hangi yazarları tavsiye edersiniz?

SİNAN YAĞMUR - CENNETİN GÜLÜ HZ. MUHAMMED (S.A.V.)

Cennetin Gülü Hz. Muhammed

Ben de yeni sipariş vereceğim, SİNAN YAĞMUR'u yeni keşfettim. Öbür kitapları da mükemmel gözüküyor. Çok okuyanı var ve öneren çok oldu.

Dr .M.Scott Peck <Az seçilen yol <

İnsan ve hayvanlarda duyguların ifadesi --Charles Darwin---

Tanrı yanılgısı --Richard Dawkins---

kptnwlf teşekkür ederim önerin için...sinan yağmurun kerbale kitabını okumuştum...orda hz.muaviyeyi kötü anlatıyodu..kafam karıştı bazı arkadaşlar onun görüşlerine pek önem verme dediler...o yüzden kararsız kaldım onun bu kitabını okumak için..iskender palayı severmisin...şimdi mihmandarı okumak istiyorum..en son efsaneyi okudum sanki denizlerde ben dolaştım o kadar kaptırıyom kendimi tüm tasalar kayboluyo..

Sinan Yağmuru daha önce hiç okumadım. Sevdiğim bir arkadaşım önermişti. Sonradan GAVS HZ. yanına gittiğini ve GAVS HZ. kitaplarını öptüğünü okuduğumda.. resimleri görünce.. hemen araştırdım ve alıp okuyacağım. Peygamberimizin hayatını herkes yazabilir, çünkü hepsi aynı şeyleri yazacak. Faklı yazamaz kimse. Sadece herkes güzel, okunaklı, akışkan dilde yazamaz. İnsan okurken o zamanki duyguları tatmalı bence.

Tanrı yanılgısı <<<Richard DAWKİNS<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Uğur Koşarın ALLAH DE ÖTESİNİ BIRAK kitabını okuyan varmı???

Bertrand Russell - Sağduyu

Jean Meslier - Akıl ve İnanç

Marquis de Sade - Can Çekişen Ateist ile Papazın Konuşması

Willam Shakespeare - Bir yaz gecesi rüyası

Emile Zola - Bir aşk hikayesi

Knut Hamsun - Açlık

muaviye zaten kötü biri arkadaşımne yazık ki islam dünyası bazı gerçekleri yeni açıklamaya cesaret ediyor.o peygamber efendimizin evladının katilidir bunu unutma ve peygamber efendimiz onun yani evladının canını yakanlara gazapettiğini söylemiştir.bu konunun yeri bura değil ama özelden istersen kaynakta paylaşırım seninleallah de ötesini bırak kitabını bende çok merak ediyorum çünkü çok övüyorlar.bu arada enson okuduğum kiitap onlar benim kahramanım doğan cüceloğlu:gültekin yazganın kör uçuş kitabından alıntıyla dolu bir kitap.bence bu kitabı okuyana kadar kör uçuş kitabı okunmalı
kptnwlf teşekkür ederim önerin için...sinan yağmurun kerbale kitabını okumuştum...orda hz.muaviyeyi kötü anlatıyodu..kafam karıştı bazı arkadaşlar onun görüşlerine pek önem verme dediler...o yüzden kararsız kaldım onun bu kitabını okumak için..iskender palayı severmisin...şimdi mihmandarı okumak istiyorum..en son efsaneyi okudum sanki denizlerde ben dolaştım o kadar kaptırıyom kendimi tüm tasalar kayboluyo..

SİNAN YAĞMUR'un imzalı kitapları elime ulaştı. Hepsini okuyacağım.

Cennetin Gülü Hz. Muhammed

Aşkın Gözyaşları I- / Tebrizli Şems

Kerbela

Aşka Yolculuk Veysel Karani

%100 İstanbul - Tarih , mekan ve sırlar. Erk ACARER. Keyifli ve sıradışı örneklemeleri olan bir kitap

Kurtlar İmparatorluğu ...Jean Chiristopher Grange

SEMERKAND YAYINLARI
Hacegan sultanları - ali yurtgezen
altın silsile (hülasatü'l mevahib) - necmeddin b. Muhammed nakşibend

Hiç Yoktan Bir Evren - Lawrence M.Krauss
Aklın Türleri / Bir Bilinç Anlayışına Doğru - Daniel Dennett
Aklın G'özü : Benlik ve Ruh Üzerine Hayaller ve Düşünceler - Douglas R. Hofstadter
..
Paranın Felsefesi -Georg Simmel
Kedilerin Felsefesi - Filozofların Kedileri - Federica Sgarbi
Damga : Örselenmiş Kimliğin İdare Edilişi Üzerine Notlar - Erving Goffman
Endişe Nehri Geçiyor - Hans Blumenberg
God Is Not Great: How Religion Poisons Everything - Christopher Hitchens

Serenad - Zülfü Livaneli

Kitabı bitirdiğimde kendimi boşlukta hissettiğim, çok şey öğrendiğim. Hayata bakış açımı değiştiren, herşeye daha dikkatli bakmamı sağlayan bir kitaptı. Kesinlikle okumaya değer...

zolanın meyhane mi tolstoy un dirilişi mi

klasik kitap alacağım ama arada kaldım meyhane(zola) mi diriliş(tolstoy) mi alayım

John Green- Aynı Yıldızın altındatavsiye ederim gerçektn güzel bi kitap.

Şu anda okuduğum kitap; "Ebu Zer" , Yaşar Nuri Öztürk...tek kelimeyle ha-ri-ka

ben de eğer duygusal kitapları seviyorsanız,[FONT=Arial Black] Sarah Jio[/FONT]'nın yazdığı tüm romanları önerebilirim.;)

d036bb69-d797-4991-85f2-0ebd4766612c.jpg

[SIZE=3]Deruni Devlet
Oktan Keleş
[/SIZE]

Bir Meczubun Şeytanı tedirgin edecek rüyası devam ediyor…
Dabbet-ül Arz nedir? Şekli nasıl olacak?
İnsanlık nasıl bir değişime uğrayacak?
16'lar kimdir? Görevleri nedir, nasıl seçilirler?
Derûnî Devlet nedir?
Turk kimdir? Hz. Adem'den beri Türk Milletinin varlığı nasıl devam etmiştir?
Türk Bayrağı nasıl doğmuştur?
Hz. Hızır'ın gerçek adı nedir?
Tarihte bilinen bazı kişiler gerçekte Hz. Hızır mı?
Oğuz Kağan Teşkilatı nasıl çalışıyor?
Kutsal Halı'nın sırrı.
Zeugma'da Da Vinci'nin sırrı.
Voynich el yazmaları çözülüyor.
Pandora'nın odasında neler oldu?
İstanbul'un fethi ile ilgili sır.
İstanbul'un manyetik kapıları nasıl açıldı?
Ve daha birçok konu Oktan Keleş tarafından açıklanıyor. Türkler tekrar tarih sahnesinde oyun kurucu olarak yer alıyor. Bu büyük müjdenin manasını, bu kitapta bulacaksınız.
Şeytanı tedirgin eden şifreler ilk kez çözülüyor…
(Tanıtım Bülteninden)

Özgürlüğe Mahkum - Maria Amparo Escandon

Enteresan bir konu ve kurgu.. Yazar, büyük bir başarı sağlamış, fikrimce..*
Bir tır düşünün.. Babasının kaderi yüzünden bu tırın içinde yaşamak zorunda kalan bir kız çocuğu.. Babası profesör olduğu için okuma yazmayı ondan öğreniyor..*
Kız büyüyüp yıllar sonra başına talihsiz bir olay geldiğinde 'nefsi müdafadan' hapse atılır..*
Onun hayat hikayesini mahkumlara okuduğu kitaplardan (farklı bir metodla) öğreniyoruz..*
Bu kitabı çok sevdim, çok da beğendim.. En çok beğendiğimse kızın hapishanedeki yeni ismi olan Liberted.. Liberted; özgürlük demek..Kesinlikle okuyun derim ben :)

Kitap önerisi istiyorum...

Yaşadığı kötü olaylardan sonra hayatını düzene sokan, oldukça başarılı olan bir insanın veya insanların anlatıldığı, yüksek motivasyon sağlayıcı bir kitap önerisi olan var mı?

Güzel kitap önerileri var mı ?

Ben Allah de ötesini bırak adlı kitabı öneriyorum fevkalade bir kitap. Aşık olcaksın evet ama kalbini Allah aşkıyla yakacaksın...
Dünyanın geçici olduğunu, biteceğini İDRAK edeceksin; sadece sonsuz kudrete bağlanacaksın.
Allah'a bağlı yaşayacaksın. İşte Uğur Koşar bu kitap da sana herkes gibi Allah'ı anlatmıyor O'nu adeta hissettirip yaşatıyor!..

Üst Alt