Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kitap Önerileri...

Hiç şüphesiz ki , Zülfü Livanliden Serenad

aşkın şehidi-ahmet turgut
şimdiye kadar yazılmış ilk kerbela romanı olma özelliği taşıyan bu kitabı okurken hz.hüseyine ağlamayacak göz varmıdır acaba?
selam sana ey şehitler serdarı...

Iskender pala'nın bütün kitaplarını tavsiye ediyorumm:)

Riyad -ün nasihin (gönül bahçesinden sohbetler)

m. muhammed rehben... okunmaya değer..:)

Arkadaşlar paylaşıjm için teşşekkürler..

* Murathan Mungan - LAL Masalalları
* Sokrates Olsa Ne Derdi
* Putların Alacakaranlığı - Nietzsche

[SIZE=3] [/SIZE]Simyacı
Tapınak Şovalyeleri
Savaş Bitti '' Dalton Trumbo'' etkileyici bir kitap
Ölü canlar '' Gogol ''
Anne Kafamda Bit Var '' Tarık Akan '' Tavsiye ederim.
Satranç Ve Şovalye '' Erol ÇELİK ''

Sinemaya giden arkadaşlar için '' kitaptan sinemaya uyarlanmış kitapları okumalarını tavsiye ederim.,,[SIZE=3] [/SIZE]

arkadaşlar bu aralar hiç macera gerilim kitabı okumadım vaarmı tavsiye edebileceğiniz şöyle sürükleyici heyecanlı bir kitap?

ELİF ŞAFAK - İSKENDER

Arka Kapak Yazısı:

Şu hayatta insan en çok sevdiklerini acıtır...
En derin yaralar ailede açılır, kabuk tutsa bile kanar hikâye, içten içe...
Aşkı aramadan evvel, düşün bir, ya benden nasıl bir âşık olur? İnsanın sevdası karakterinin yansımasıdır.
Sen kavgacı isen, ha bire öfkeli, aşkı da bir cenk gibi yaşarsın. Gönlü pak olanın sevgisi de saf olur.
Şu hayatta insan en çok sevdiklerini acıtır. En derin yaralar ailede açılır, kabuk tutsa bile kanar hikâye, içten içe...
Attığımız her adım, yaptığımız her işte kendimizi yansıtırız. Budur çözülmesi gereken bilmece...

elif şafak ın iskender kitabını ben pek beğenmedim açıkçası.çok fazla göklere çıkarılmış bir kitap.daha kaliteli kitaplar ülkemizde nedense hep daha arka raflarda yer alıyor.illaki bir sansasyonla ismini duyurmak gerek yazarların...

elif şafak ın iskender kitabını ben pek beğenmedim açıkçası.çok fazla göklere çıkarılmış bir kitap.daha kaliteli kitaplar ülkemizde nedense hep daha arka raflarda yer alıyor.illaki bir sansasyonla ismini duyurmak gerek yazarların...
Eveet haklısınız; ama kitabın hakkını da yememek lazım güzel kitap :)

ZÜLFÜ LİVANELİ - SERENAD

Her şey, 2001 yılının Şubat ayında soğuk bir gün, İstanbul Üniversitesi’nde halkla ilişkiler görevini yürüten Maya Duran’ın (36) ABD’den gelen Alman asıllı Profesör Maximilian Wagner’i (87) karşılamasıyla başlar.

1930’lu yıllarda İstanbul Üniversitesi’nde hocalık yapmış olan profesörün isteği üzerine, Maya bir gün onu Şile’ye götürür. Böylece, katları yavaş yavaş açılan dokunaklı bir aşk hikâyesine karışmakla kalmaz, dünya tarihine ve kendi ailesine ilişkin birtakım sırları da öğrenir.

Serenad, 60 yıldır süren bir aşkı ele alırken, ister herkesin bildiği Yahudi Soykırımı olsun isterse çok az kimsenin bildiği Mavi Alay, bütün siyasi sorunlarda asıl harcananın, gürültüye gidenin hep insan olduğu gerçeğini de göz önüne seriyor.

Okurunu sımsıkı kavrayan Serenad'da Zülfü Livaneli’nin romancılığının en temel niteliklerinden biri yine başrolde: İç içe geçmiş, kaynaşmış kişisel ve toplumsal tarihlerin kusursuz dengesi.

İstemenin Esrarı' - Muhammed Bozdağ ..

Seçme Cümleler ..

Spoiler Spoiler/Ayrıntı İçerik:

Bunlar sadece güzelliğin bi kısmı. Hem bu kitabı hem de Muhammed Bozdağ'ın diğer eserlerini okumanızı tavsiye ederim.

filiz çalışlar - latife hanım
marlo morgan -bir çift yürek (avustralya lı eskibir kabile aborjinleri anlatan mükemmel bir kitap)

aklından bir sayı tut johne verdon
OD iskender pala
sinan yağmur aşka yolculuk
millennıum stieg larsson

"bir çift yürek "bende okudum,tavsiye ederim.

Doğan Cüceloğlu'nun tüm kitapları ve özellikle Onlar Benim Kahramanlarım.'ı tavsiye ediyorum.İçimde dans ediyorum beni takip et tarzı gerçek bir hayat hikayesi..

ergün diler: şato
selman kayabaşı: tüm kitapları
hakan yılmaz çebi: tüm kitapları...

1 Mayısta çıkacak olan;

Hanedan-Selman Kayabaşı...

Kişisel Gelişim Zırvaları - Mustafa Gödeş ..

Konusu:

Spoiler Spoiler/Ayrıntı İçerik:

Üst Alt