Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Keşke emekli olmasaydım diyen var mı?

Güzel bir soru buna smaç yaparım. Biz gibi hastalar boşta olunca ayarı daha fazla kaçar.

Aile kuramadım işte.

Ailem köyde kalıyor ama ben tek yaşıyorum. Onlar köyde hayvanlara falan bakıyorlar.

Evet ben ilçede onlarda köyünde yaşıyorlar. Transitle tam 1 saate yakın sürmektedir arası.

@Sakar_Şakir_60,
Diyaliz merkezinde birini tanıyorum, yedi aydır diyalize giriyor, 6700 falan günü var EYT kaçmış, emekliiliğe muracat ediyor, malul yapıyorlar, şuan 38.000 maaş alıyormuş 2 çocuk 1 eş var ben 17.000 lira ile nasıl geçineyim diye emekliliği iptal için dilekçe verdi daha 43 yaşında ...

Malesef durum bu

Vala bi emekli oluyum, gezecem heryeri, hicbiryere gitmedim calismaktan yillarca, yanliz yasadigim icin yeter bana maas, yildim sabahin 7snde kalmaktan, atarsa safak 135 ;)

@Descartes, işe devam ediniz bence hocam. 18 ay ücretli izinde(hastalık izni) birisi olarak çok sıkıcı olduğunun farkındayım emeklilik durumumun maaşın düşmesi de ayrı bir kötü durum.

Benim maaşım 49.888 TL
Malulen emekli olursam en düşük emekli maaşını alıcam yani 16.880 TL

bi anda 33 bin tl daha az gelirim olmuş olacak
Yılllardır birikim yapıyorum zorda kalmiim yalnız ve engelliyim diye

Ben kararlıyım malulen emekli olmaya
Fakat arada 33 bin tl gibi büyük bir gelir kaybı yaşıycam, bu durum hiç adil değil

@Ş!zofren,

Birikiminiz varmis zaten, borcunuz harciniz yoksa, emekli olabilirsiniz bence, ben olsam kendime vakit ayirir gezer dolasirim butceye gore yasayacagiz..

@Leylek81, """ben olsam kendime vakit ayirir gezer dolasirim""" diye yazmışsınız.

Emekli olmamak bunları yapmaya engel mi ?

@Ş!zofren, Aynen. Bahsettiğiniz gelir kaybı hesaplaması hiç adil değil.

Ben de buna benzer sebeplerle emekli olmak istemiyorum

Üst Alt