Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kaprazdi (Kariprazin) yeni Antipsikotik kullanan var mı?
Ben kullanıyorum distoni yapmıyor. Bütün ilaçlarla distoni yaşayan ben bunla yaşamıyorum. Sizlerde durum ne? Bence mükemmel bir ilaç, lakin dozunu bulmanız gerekiyor, aksi halde faydasını göremeyebilirsiniz
abilify maintena dan kaprazdi 3mg a yaklaşık 1 sene önce geçiş yaptım. abilify kullanırken yaşadığım diken üstünde hallerde belirgin azalış oldu ve gereksiz harcama yapma isteğim azaldı her ne kadar abilify ın antidepresan özelliği bu ilaçta bulunmasa da gayet davranışlarımı dengeleyen bir ilaç yan etki mekanizması olarak ise her ne kadar iştah uyku düzeni gibi etkileri cok belirgin olarak azalmasa da bu alanda abilify ın biraz daha hafifi diyebilirim tabii her bunyede farklı etkiler farklı biçimde kendini gösterebilir illa ilacınızı değiştirmek istiyorsanız doktorunuza danışarak ve riskleri ile geçiş sürecinde yaşayacağınız zorlukları göz önünde bulundurarak gerçekleştirmenizi tavsiye ederim