Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kaprazdi (Kariprazin) yeni Antipsikotik kullanan var mı?

Quwaxer

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
11
8699525158390.jpg

Çıkalı birkaç sene oldu. Türkiye'ye yeni geldi.

@Emrekvk,
İlacı ilk üreten Gedeon Richter şirketi Türkiyede ilaç satmıyor. Bu tarz bir bilgi bulamadım.

Psikoz için Clonex, paranoid düşünce için kaprazdi alıyorum. Psikoz güzel yanıt verdi, lakin paranoid düşünce hakim.
Kaprazdi keser veya azaltır mı?

Böyle sordum zira clonexle paranoid düşünceyi alt edemeyince doktor bundan umut edindi

Kullanan var mı diye sormuş zaten aranızda doktor var mı diye sormamış .😜

@İçgörüsümaxolan,hiç paranoid düşünceniz olmadığı dönem oluyor mu mesela ben 3 ay hiç olmuyor sonra bir süre tekrar oluyor sizde de böylemi acaba

Ben kullanıyorum distoni yapmıyor. Bütün ilaçlarla distoni yaşayan ben bunla yaşamıyorum. Sizlerde durum ne? Bence mükemmel bir ilaç, lakin dozunu bulmanız gerekiyor, aksi halde faydasını göremeyebilirsiniz

abilify maintena dan kaprazdi 3mg a yaklaşık 1 sene önce geçiş yaptım. abilify kullanırken yaşadığım diken üstünde hallerde belirgin azalış oldu ve gereksiz harcama yapma isteğim azaldı her ne kadar abilify ın antidepresan özelliği bu ilaçta bulunmasa da gayet davranışlarımı dengeleyen bir ilaç yan etki mekanizması olarak ise her ne kadar iştah uyku düzeni gibi etkileri cok belirgin olarak azalmasa da bu alanda abilify ın biraz daha hafifi diyebilirim tabii her bunyede farklı etkiler farklı biçimde kendini gösterebilir illa ilacınızı değiştirmek istiyorsanız doktorunuza danışarak ve riskleri ile geçiş sürecinde yaşayacağınız zorlukları göz önünde bulundurarak gerçekleştirmenizi tavsiye ederim

Üst Alt