Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kamu Hastanleri Kurumu'na kimler yerleşti?

herkese merhaba , anestezi teknikeriyim ismim hala zimmete düşmedi , konuyla ilgili hiçbir bilgi alamıyorum, tkhk arıyorum hiç kimse telefonları açmıyor, konuyla ilgili bilgi edinebilen var mı? beklemekten psikolojim iyice bozuldu uykularım kaçıyor...

Kahvegokkusagi

Bizde aynı durumdayız maalesef bi gelişme yok..isimlerimiz hala zimmete düşmedi.sağlık teknikeri olarak..maddi manevi çok yorgunuz beklemekten bıktık.kurumdan kimseye de ulaşamıyoruz.
ALLAH U TEALA yardımcımız olsun...

Arkadaş wp den anestezi atama grubu kuralım 05434425407 bu benim numaram wp ye katilmak isteyen mesaj atsın

merhaba arkadaşlar bir gelişme var mı acaba ? ismi zimmete düşen ya da bilgi alabilen var mı ?

ben radyoloji teknikeriyim. Çoğu radyoloji teknikerinin ismi zimmete düştü ancak benim hala düşmedi. Siz anestezicilerden ismi düşen oldu mu?

ben eskişehire önlisans memur olarak atandım.benimki pazartesi günü düştü.bugünde eskişehirle konuştum.kısmetse pazartesi eskişehire gidip başlayacağım.allah hepinizin muradını versin

Ekpss ile atanan bir tıbbı sekreter veya sağlık teknikeri ünvanı tam aklımda değil geçen hafta çalıştıgım hastanede işe başladı sizinde yakında isimleriniz zimmete düşer umarım

Merhaba arkadaşlar aranızda dört yıllık bölüm bitirip ismi zimmete düşen yada düşmeyi bekleyen var mı hala beklemedeyiz

İsmi zimmete düşmeyen kaç kişi kaldı acaba? bizde ismi zimmete düşenler gibi 12 kasımda evrakları teslim ettik neden bizim ismimiz düşmedi!! millet yeni olacak atama hakkında konuşuyor artık biz ise 6 ay geçti atandıgımıza ragmen işe başlayamadık 3 aydır kiramı ödeyemiyorum bunun sorumlusu kim yeter artık ya.

Arkadaşlar merhaba Ankara Kamu hastaneleri kurumundan bilgi alan var mı? Gerçekten maddi manevi sıkıntı içindeyiz belirsizlik çok çok kötü; aylardır valizim hazır bekliyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Atanamayan tek ben mi kaldım ? Istanbul anadolu yakasına anestesi teknikeri olarak yerleştim fakat hala atamam yapılmadı ve hiç bir bilgi alamıyorum. Benzer durumda olan arkadaşlar var mı ?

Kamu hastaneleri hala iş başı yapmadı mı? Biz Halk Sağlığı kurumunu çok bekledik diyorduk 15 kasım da iş başı yaptım hala başlayamayan arkadaşlar varsa hakkınızı arayın arkadaşlar ben 2 ay zor dayanmıştım siz aylardır bekliyorsunuz Allah yardımcınız olsun, Allah sabır versin size, hakkınızı her türlü arayın arkadaşlar yazık günah...

Mrblar Manisa Kamu Kurumuna Makine teknıkerı olarak atandım 01 mart 2017 de telefonla aradılar 08 martta ıse basladım aldım bu kadar uzun sure beklemek benımde pıskolojımı bozmustu ama suan rahatladım sabırlı olun arkadaslar

Bide sorunca derler engelliye pozitif ayrımcılık var. Biz ayrımcılık da istemiyoruz hakkımızı verin yeter. Kamu hast. kurumuna atandım 8 aydır göreve başlayamadım. Ben ağustos ayında atandım benden sonra ekimde, kasımda ve aralıkta atananların neredeyse hepsi işe başladılar. Anksiyete hastasıydım hastalığım iyiye gidiyordu son iki aydır stresten nöbetlerim fazlalastı bunun hesabını kim verecek.

allah hayırlı uğurlu etsin kardeşim bende tercih yaptım ama olmadı makine teknikeriyim mardin en son 60 la kapadı mardin son tercihimdi. ben 59 aldım branş sıralamam 197 nedersin bu işe temmuz atamalarında şansımız nedir ve sen suan neiş yapıyorsun hastanede yani ne görevi verdiler

Üst Alt