Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kamu Hastanleri Kurumu'na kimler yerleşti?

12:40 ta zimmete düştü 13:30 da telefon ile atandigim birimle görüştüm kuruma gelebiliesen çalışacağın yeri belirleyelim dediler 15:45 yanlarına gittim yerim belirlendi yarın 8:00 de iş başı yapacam halk banktan hesap actirdim bu arada

Anestezi kendi kendine mi narkoz verion yoksa benle kafa mi buluyon iki yorum üste bak görürsün

İnşallah haftaya kalmaz hepsi düşer zimmete

Son düzenleme:
Raporunda istihdam degerlendirilmedi ve calisamayacagi alanlar boş olup ismi zimmete düşen var mı? ?

Ogleden sonra resmi tatil bizimkiler zimmete dusmeyecek heralde

anestezi teknikeri olarak istanbula yerleştim falat hala ismim zimmete düşmedi.

Merhaba arkadaşlar..sağlık teknikeri olarak ismi zimmete düşen var mı,ben istanbul a atandım adımın zimmete düşmesini bekliyorum.bölge için aramışlardı şimdi zimmet için bekliyorum.ALLAH utandırmasın hiçbirimizi inşallah..

Arkadaşlar bugün boluya tkhk gittim atamadığım kurum, ismim zimmete düşmedi ama pazartesi işbaşı yapacağım. Ziraat bankasından hesap açtırdılar. Gelirken sabıka kaydı istediler ayrıca rapor fotokopisini kazandı belgesi diploma fotokopisini bir fotoğraf istediler! Zimmeti pazartesi gireriz dediler! Tayin için işe başlayınca verebilirsiniz dediler. Hepimize hayırlı olsun selamlar!

Nezman iş başı yapacağız . Arıyorum acmiyorlar. 0312 705 10 91 -77-78-79 lütfen sizde arayın. Birlik olalım.

damlaerdal27

Atandığın il neresi ise orayı ara yukarıda yazdım yine yazayım benim ismim hala zimmete düşmedi. atandığın yeri arayıp durumunu sor. kararnamen onların eline ulaşmışsa gel diyebilirler.

Ares1924 arkadaşım ben istanbul beyoğlu na sağlık teknikeri olarak atandım..beyoğlu bölge sekreterliğini aradım isminiz zimmete düştükten sonra ancak gelebilirsiniz illa zimmete düşmesini bekliyceksiniz dediler..bizde bekliyoruz hayırlısı inşallah..

BEn samsun a atandım kayseri ye tayin aldırmak istiyorum ikametgahımı kayseri ye aldırmama gerek var mı ?

ares1924

Arkadaşım sanırım heryer farklı bir yol izliyor ortak bir işlem yok galiba. Benim zimmete pazartesi biz gireriz dediler. Hayırlısı olur inşaallah hepimiz için sonuna gelindi artık herkes yavaş yavaş göreve başlıyor.

İkametgahını aldırmana gerek yok. Zaten tayin istiyorsun. Ben Ankara'da yaşıyorum Bolu'ya atamam yapıldı, pazartesi işbaşı yapacağım ve tayin için dilekçe vereceğim zaten sana soruyorlar tayin isteyecek misin diye. Ben ikametimi aldırmadım.

Merhaba arkadaşlar önümüzdeki hafta perşembe (yani 3 Kasım 2016 Persembe günü) ANKARA da ENGELLI ÖGRETMEN ATAMALARI için MEB in önünde eylem yapilacaktir...
Lütfen eşlik edelim sesimizi kamuoyuna ve yetkililere duyurmak için bu fırsatı kacirmayalim bu eylemimizde 2 mv'miz de bizlere eşlik edecek bu nedenle katılan kişi sayısı çok önemli...

Mea37 kardes sen hayla ogrenemedin devlete isyan olmaz hem onun ekmeğini yiyip karnını doyuruyon bide etme gözünü sevdiğim işini eylem halletmez işini Allah halleder namaz kıl sukret

eylem yapmak yasal haklarımızındandır izin alıp eylem yapılabilir. memurluğa atandığınıza göre vatandaşlık dersi de görmüşsünüzdür. Yani bilip bilmeden devlete karşı geliyorsunuz denmesin engelliler daha önceden eylem yapmasaydı bugün bu haklar verilmezdi ve sınava girip eşit bi şekilde memur olamazdık eskiden olduğu gibi kimlerin yerleşeceği sınavdan önce belli olurdu.

Bugün zimmet sorgulama yapan veya zimmete ismi düşen var mı arkadaşlar ??

Arkadaşlar BİMER e yazsak bu zimmet meselesini bir yanıt bulabilecek miyiz,çünkü maddi-manevi sıkıntı yaşıyorum artık..

Az evvel kamu hastaneleri birliği ile konuştum.29 ekimde çıkan kanun hükmünde kararname ile alınan her memura güvenlik soruşturması şartı getirilmiş.Bu yüzden dolayı tatile girmeden evvel işe başlayanlar işe girdi.Giremeyenler en az 1 ayı bulur gibi muğlak bir ifade kullandılar.Ne olacağı meçhul diyorlar.Günü kurtarma çabası içindeler.Ne yapacağımızı bilmiyoruz diyorlar.

Özetle :Geçmiş olsun arkadaşlar daha çok bekleyeceğiz.

bi sakin olun millet. devlet ve millet olarak zor durumlardan geçiyoruz. tabiki önlemler alınacaktır. bir defa elimizden birşey gelmiyor. iptal oldu deseler ne yapabileceksin. zamanı geldiğinde muhakkak görevlerinize başlayacaksınız. bazı arkadaşların durumları maddi olarakda kötüleşmeye başlamış. Allah yar ve yardımcıları olsun. ama siz siz olun içinizdeki tirollerden ve yalan haber ve nifak yaymak isteyenlerden etkilenmeyin. onların gayeleri bam başka. SABIR SABIR SABIR. Allahın dediği olur. vesselam.

Sen bana troll mü diyosun şimdi?

Gelmis tuzu kuru yaziyor burda.Issizim issiz, 2 seneden beri bu sinavi bekledim.Bana nifakci yalan habercimi diyosun klavye edebiyatcisi.Git baskalariyla ugras.Allah'a havale ediyorum.

bipo sana öyle birşey demiyorum. ama forumları baştan beri takip eden birisi olarak sizleri uyarmak istedim. seni kast ederek birşey demem. neden kast etmem, çünkü direk derim. ama tarafımdan da söylediklerimden dolayı kimsenin kalbi kırılsın istemem. aksine moral vermek için yazdım.

Üst Alt