Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kamu Hastanleri Kurumu'na kimler yerleşti?

İstanbul a atananlar aranmiş. İstanbul iki bölge olduğu için. Tabi tahmin bu.

Beni bugün aradılar ankaradan istanbul avrupa nereyi istediğimi sordular söyledim zimmete ne zaman düşeceğini sordum belli değil dedi

Hemşire olarak atanan arkadaşlar sizde bi gelişme varmı hergün zimmeti takip ediyorum ben haberi ordan alacagız herhalde telefon ile arayıp gelin demezler herhalde

Zimmete düşünce de bekletmezler inşAllah sağlık bakanlğına atanan bir arkadaşın ismi zimmete düşmüş kurumu aramış kurum bizim çkys de henüz görünmüyor bizde görününce sizi ararız demişler

Valla arkadaşlar hakikatten çok değişikyorumlar var fakat benim tahminin herkesin bağlı olduğukurum farklı olduğundan kaynaklanıyor diye tahmin ediyorum ben hemşire olarak atandım tkhk na bugün bekir arkadaşımızın verdiği haberde çok sevindim zimmete adı düşmüş ama o sağlık bakanlığına hatta ilsağlık müd. De işlemlerini halletmiş anladığım kadarıyla ... o heyecanla İzmirkuzey sekreterliğini aradım bi sonuç bulamadım bana 0312 705 10 00 noyu aramamı söyledi hemen aradım ama oradaki memur arkadaş kesin bellibir tarih veremiyoruz zimmete bakmaya devam edin dedi peki 1 ayı bulurmu diye sordum bilemiyorumbelki 1,5 ayı bile bulabilir dedi soruşturma sonrası belli olacak dedi valla beklemekten başka birşey gelmiyor yeni haberler alan olursa paylaşalım birde bu numarayıverdi aradım orayıda ama açan olmadı maalesef 0312 7051144 hepimiz için hayırlı haberler olsun inşallah...

Ya bu soruşturma sadece bizde mi böyle. MEB e atananlar falan hepsi işe başladı

Durumu bugün bimere yazdım cevap bekliyorum herkes bimere şikayette bulunursa belki bi şeyler olur

Çok şükür Ankara TKHK ile görüşebildim. Bayan memur engellik durumumu ve TCmi alarak sisteme baktı bir sıkıntı olmadığını cuma günü tekrar arayip bilgi almam gerektiğini söyledi. İnşallah Pazartesi başlarız

20 dakika önce görüştüm. Hayır o demedi ben zaten "inşallah" diyerek temennide bulundum. Bana Cuma günü tekrar aramami soyledi. Aradığım numara:0312 705 1144

Arayıp bilgi alan olursa burda paylaşsın lütfen.

Bence o hicbsey bilmedigi icin oyle demistir.bence biz yeni yil memuruyuz arkadaslar

Ben ilgili memura sadece TC mi verdim bana atandigim kurumu ve kadromu söyledi bir şey bilmiyor diyerek karamsar olma oluyorsanda burdakilerin içini karartma boyaci küpü değil bu hemen batırıp çıkarıp olsun sen koskoca devlete aliniyorsun az sabret

Sen ne diyorsun acaba ya? Kim ic karartiyor. Bu zamana kadar yazdiklarimda hep yapici olmaya calistim arkadaslar sklmayin bunalmayin vs. Bende biliyorum devlete girdigimi boyaci kupu filan ne oluyor. Ama evet birsey bilmiyorlar ve konusuyorlar. Saygisizsin bu acik net. Bende gayet sabirliyim sen merak etme.

Klasik kız egosu istiyorsunuz ki hep bizi pohpohlasinlar saygı kavramı budur sizin lugatinizda

Ne alakasi var saygisizsin iste kabul et. Birsey bilmiyorlar diyorum ayni sekilde bende konustum cunku 1 hafta once kiz ayni sekilde tc mi aldi bakti hcbseyden haberi yoktu. Ilk once niye boyle dusundugumu bi sor onda sonra yargila.hemen ne kadar meraklisiniz insani yargilamaya kiz erkek diye ayirmaya. Saygisizsin ve terbiyesizsin. Artik sana cevap vermicem.

Bu hafta açıklanacakmış arkadaşlar ankaradan bilgi

Bütün memurluklarda dahil mi yoksa teknisyen hemşire gibi kadrolar mi

Biyolog yöp farklı atama birimi olduğundanmış önümüzdeki haftaymış ayrıca güvenlik soruşturması yokmuş

Facebook ta kamu hastaneleri için kurmuş olduğumuz grup var, orada bilgi paylaşimi yapılıyor. Bugun kuruma giden arkadaş gidip bilgi alip, bizimle paylaştı.

Güvenlik soruşturması olmayacakmis.
Yöp dışındakiler bu hafta sisteme duser mis. YÖP (Eczacı, Diyetisyen, Biyolog, Psikolog, Sosyal Çalışmacı, Çocuk Gelişimcisi, Fizyoterapist) unvanlarinda olanlarmis. Onlarda 1 hafta 10 gün sonra dusermis.

Biri bir ay diyor biri cuma bi ağız birliği yok her ulaşılan farklı bi yorum diyor hayırlısı artik

Üst Alt