Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kamu Hastanleri Kurumu'na kimler yerleşti?

Arkadaslar daha 1 ay olmadı evraklarımızı vereli, bugun Ordu kamu hastaneleri bırlıgıne gıttım. (Oldugum il) Adamı dedıgı su atamanızın durdurulması soz konusu degıl zaten kazandıgınız bısey bu sadece surec uzuyor, uzaması da ohal gerekcesıyle, herkes teker teker ıncelenıyor normal bu. Herkes rahat olsun bukadar bekledık bıraz daha beklerız yanı. Sıkıntı yapmayın.

Ya ohal le bile alakası yok aslında 2014 te aynı kuruma atanıp 20 eylülde evrak teslim edenlerde Kasım 15 te başladı normal süreç bu tabi biz her sene atanmadigimiz için bunu çok iyi bilemiyoruz

Son düzenleme:
Ne ohali bi bu kurumami ohal geldi meb e atananlarinin saglik bakanligina atananlar belediyeye atananlar hepsi is basi yapti ohal sadece bu kurumami vuruyor ohal bi bu kurumumu etkiliyor bence sorumsuzluk bunlarin yaptigi tele bile cevap vermiyorlar budami ohal yada kesin bi tarih versinler bizde o tarihe kadar bekleyelim

Az önce ankara kamu hastaneleri atama birimiyle telefonda gorustum gazeteci arkadaşım aracılıgıyla net olarak bilgi aldım bilgiyi aktaran kişi daha once atamalar konusunda guvenlik soruşturması olmadıgını ama bir kaç gun once iç işleri bakanlıgından gelen yazıyla atamalardan önce güvenlik soruşturması yapılcagını soyledi suan guvenlik soruşturması için bilgilerin emniyet genel mudurlugune gonderilmeye başladıgının bu surecin emniyet genel mudurlugunun yurutecegini bununda ne kadar surecegine dair bir bilgilerinin olmadıgını soyledi surecin sonunda emniyet genel mudurlugunden gelen guvenlik soruşturmasının sonucuna gore atamaların yapılacagını bildirdi.

Valla adamın söyledıgı bu her kurum farklı sonucta kımse kabul etmıyosa kendınızı rahatsız etmeye devam edın cunku yapacagımız bsey yok. Bende 27 yasımdayım bende beklıyorum 1.5 senedır.

ayrıca kendilerinin butun evrakları tamamladıklarını aslında iç işleri bakanlıgından yazı gelmemiş olsaydı en geç ekimin 20'si ne kadar atama işlemelerini açıklıyacaklarını belirti ama iç işleri bakanlıgından gelen guvenlik soruşturması yazısından sonra işlerin degiştiginden surecin artık kendi birimleri için tamamladıgının bundan sonrası için emniyet genel mudurlugunun yapacagı guvenlik soruşturmasının beklemek zorunda olduklarını soyledi

Bazı arkadaşlar merak etmiş ola bilir onuda acıklamak istiyorum içişleri bakanlıgından en son memur alımlarında guvenlik soruşturması yapılacagına dair yazı tkhk'muna gelmiş digerleri bu sureci olayın ilk basından itibaren baslatıkları için sanırım işlemleri daha hızlı ilerlemiş.

Peki güvenlik Soruşturması tahminen ne kadar sürer

daha ne kadar bekleyeceğiz

güvenlik soruşturması yapıldığı söyleniyor.memuriyetden siyasi parti üyeliği sıkıntı çıkarırmı.istifamı etmeliyiz hemen.bilgisi olanlar yardım lütfen.arkadaşlar üye yapmışlar eskiden.

Arkadaslar az once ankara kamu hastaneleri birligini aradim adam telefona cvp veriyor sanki kavga edecekmis gibi cvp veriyor ben bilmiyorm ne zaman atamaniz olur diye bize birsey soylemiyorlar diyor sert bir dille. Ozaman haberi olan birini oturtun kardesim nasil bi kurum bu hicbirseyden haberleri yok

Arkadaşlar hepimize geçmiş olsun mhk dan yeni çıktım evrakların incelemesinin bittiğini ancak güvenlik soruşturması nedeni ile emniyete verildiğini ve sonucun oradan geldikten açıklanacağı ve 3-3 hafta sonra tekrar bir sorun dediler. Yapacak birşey yok bekliycez.

Sonucta yine istedikleri tarihte aciklayacaklar bastirmaniz sormaniz ustelemeniz ancak sizin sinirinizi bozdu sizi yordu bende bundan bahsediyordum iste gecmis olsun.

Öncelikle bilgi için teşekkür ederim arkadaşım. Anlamadığım konu Bir tek bizim mi güvenlik soruşturmamız var? İki ay oldu atanmışız. Sağlık bakanlığına atananlar görev başı yaptılar. Kim dedi 2-3 hafta daha sürer diye

kamu hastaneleri kurumu doğrudan atama birimine sordum. Gayet samimi ve düzgün bir şekilde tek tek anlattı arkadaş sağolsun. evrakların inceleme işleri ve atama yazılarının hazırlandığı ancak ohal kapsamında alınan yeni kararlardan dolayı ve çsgk bakanlığının yeni aldığı karar nedeni ile sadece bizler değil tüm kamu personeli alımlarında detaylı güvenlik soruşturması istendiğini ve bu işlemi de emniyet istihbaratının yapacağını söyledi. Gerçi emniyette bu bilgileri mit ten isteyecek.3-4 hafta sonra tekrar uğrayarak bilgi alabilirsiniz dedi.Artık beklemekten başka yapacağımız birşey yok arkadaşım. Ben ankarada oturuyorum sonra tekrar gidip sorarım bilgi alınca da buradan paylaşırım. Selamlar.

Teşekkür ederiz kardeşim inşallah en kısa zamanda herşey gönlümüzce olur

O imza bu imza şu kararname bu yerleştirme yok araştırma soruşturma derken burada bekleyenlerin birer insan olduklarını unuttular yazık çok yazık ben aralık ayına kadar umudumu kestim artık iş buldum haftaya giriyorum beklemekten gına geldi kaldıramıyorum hem maddi hemde manevi olarak

Bencede katılıyorum sana, keske bende ıs bulabılsem de calıssam yanı en mantıklısını yapmıssın.

Boyle bi sacmalik olamaz ogretmen aldilar iki hafta sonra goreve baslattilar onlari iki haftada sorusturuyorlarda bizlerimi iki ayda arastiracaklar yazik gunah ya kac ay oldu bekliyoruz normal kpss ile atanan saglikcular bile goreve baslayacak daha bir ay olmadi onlar atanali hatta saglik bakanligi yeni sozlesmeli alim yayinlamis herkesi aliyirlar sorusturmadan bizi mi sorusturuyorlar sadece yazik gunah bumu englellilere verdiginiz deger 15 temmuzda engelli kardeslerim cikti sokaklara bende ciktim bu mu gordugumuz deger yazik...

Khk için hiçbir tarih belli değil kasım ayı olma ihtimali var çok fazla umutlanmayın bu ay için daha ileri tarihlerde olabilir çalışanlar başlarından göndermek için hehe evet deyip geçiştiriyorlar arkadaşlar geçici olarak eğer ihtiyacınız varsa iş bulmaya çalışın ben geçen haftadan beri çalışmaya başladım vakit nasıl geçiyor anlamıyorum umurumda bile olmuyo bugün yarın diye

Arkadaslar beni aradilar yarin zimmet sorgulamaya bakin isminiz duser dediler

Kamu hastaneleri saglik teknikeri ist avrupa yakasi

Üst Alt