Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kamu Hastanleri Kurumu'na kimler yerleşti?

Aga bu zimmet sorgulama falan hikaye daha yeni göreve başlayacak personelin ne zimmet olacak Personel Bilgi Sistemi falan olsa tamam zimmet sorgulamadan daha çalışan personelin bilgisi yok

arkadaşlar kamuya alımlar durdurulmuş inşaallah bizi etkilemez.3 yıldır çalıştığım işden ayrıldım 2 haftadır tkhk işe çağırmalarını bekliyoruz.
tam bu ay sonu işe başlayacağız gibi duyumlar alırken bu alınan karar bize etkilemez inşaallah.

bizi etkileyeceğini sanmam çünkü sağlık bakanlığı 2800 kişi alıyor öyle olsaydı bu alımları da dururlardı.

Kadrolu atandıktan sonra kendi sağlığımızdan dolayı tayin istemek için bir yıl beklememiz mi gerekiyor

Arkadaşlar yarın bu alımların durdurulmasıyla ilgili olarak arayıp bilgi edinmeye çalışalım

Alımların durdurulmasının bizimle bir ilgisi olamaz. Mümkün değil böyle birşey yüzdük yüzdük kuyruğa geldik. Ki bu haberin bizimle ilgisi yok medyanın abartmasi çoğu sey

Alımların durdurulmasının bizimle bir ilgisi olamaz. Mümkün değil böyle birşey yüzdük yüzdük kuyruğa geldik. Ki bu haberin bizimle ilgisi yok medyanın abartmasi çoğu sey

Haklısın ama öyle bir psikolojiye girdim ki kardeşim artık herşeyi bekler oldum sanki biri bana şaka yaptık rüya gördün ne atanması kardeşim demesinden korkuyorum bu kadar uzatılmaz normalde herşeyde bir hayır vardır bakalım

Ozz Bu uzun süren bekleyiş ister istemez insanı olumsuzluğa sürüklüyor. İçini ferah tut yakındır inşallah.

Atananları etkilemez arkadaşlar fakat sonraki alımların süresi biraz daha uzar belki..

TKHK Hatay birliği ile görüştüm atamalariniz 1,5-2 ay sürebilir diyor bu nasıl bir sistemdir ya

Şuandan itibaren mi iki ay sonra nasıl ya anlamadım bende hataya atAndim

Bende ankara denen gudubet yeri aradım defalarca ama telefona bakmadı adi şerefsizler sonrasında birliği aradım dedikleri şöyle bilmiyorum sanmıyorum tahmin etmiyorum gibi cevaplar bakanlığın elinde istediği zaman yapabilir belli olmaz falan dedi durum birlikler tarafından bilinmemekte hiç arayıp sormamak en iyisi saçma sapan bir bilgi kirliliği mevcut sövüp sayasın geldi tehlikeli olmaya başladım

Radtek21 Hayırlı olsun hangi kadroya atandin memleket neresi
Ozz aramayipta napalım kardeşim beklemek kadar illet bir şey var mı sende yaşıyosun elbet bir yerlerden bir şekilde bilgi almak zorundayız

Bilgi paylaşımı yaparken dikkatli olalım 1.5 2 ay derken bugünden itibaren mi yoksa toplamda mi bunu da belirtelim ki buradaki arkadaşlar tedirgin olabiliyor

Ankarada oturan birileri vardır mutlaka gidip sorsalar telefona bakmıyorlar bu hafta artık kafayı kırdım Ankara'ya gitmeyi düşünüyorum telefona bakmayan puştlar yüzünden

Normal Bir Birey Olarak Balgat Yolunda Khk Ya Gittim Arkadaslar Yetkiliyle Gorustum...

Neden böyle birşey deme ihtiyacı duydun

Sabahtan beri arıyorum kimse açmadı bir arkadaş aramış 30 ekimden sonra zimmete düşer demişler inşallah

bende aradım belli değil ne zaman açıklanacağı peki dedim inceleme yapılıyor mu bilgimiz yok bilgi veremiyoruz dedi

Bu işin tadı tuzu kalmadı arkadaşlar birşeyler yapmamız lazım. Her aşama da olduğu gibi bunda da burnumuzdan getirdiler.

Bu nedir ya. Taa temmuzda tercih yaptık atanmak için. Neredeyse yıl sonu geldi hala beklemedeyiz

Açiklayim arkadaslar Benim arkadasimda Atandi Onun Icin Gittim Incelendigini Evraklarin 15 inde butun illerin ki geldigini yavas yavas cagircaklarini dedi

Üst Alt