Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kamu Hastanleri Kurumu'na kimler yerleşti?

Arkadaşlar niye sabredemeden insanlara adi şerefsiz diyorsunuz orada çalışanın engelli olup olmadığını hiç düşündün mü sen de o memurun yerinde olabilirdin. Hepimiz bekliyoruz ben de 4 aydır işsizim, en azından başlayacağımı biliyorum ya iptal edildi deselerdi.

Bu iş tel. çözülemez.
Her tel. açan memur kafasına göre cevap veriyor,bu hafta sisteme düşen diyen de var,ay sonuna kadar işe başlarısınız diyende.yukarıdaki yazıya göre kasım bile belli olur diyen memurlar var.
Kuruma gidip yetkili birisiyle görüşmek lazım.Tel. bakmaktan usanan memurlar uzak tarih veriyorlar kafaları tel. sesinden rahat etsin diye.
Yetkili birisiyle görüşmek lazım.

Arkadaşlar niye sabredemeden insanlara adi şerefsiz diyorsunuz orada çalışanın engelli olup olmadığını hiç düşündün mü sen de o memurun yerinde olabilirdin. Hepimiz bekliyoruz ben de 4 aydır işsizim, en azından başlayacağımı biliyorum ya iptal edildi deselerdi.

Sevgili arkadaşım işini savsaklama hakkı diye bir hak verilmiyor kimseye bu durum doğru değildir işini şerefiyle yapmak için alındı o memur oraya yanlış düşünmüyorum bilerek yapanlardan bahsediyorum

Arkadaslar saglik bakanlgina atanan saglik teknikerleri arkadaslarin isimleri düstu bizimde bastrmamz lazm

Tkhk atama birimleri telefon numaraları

0(312) 705 10 77
0(312) 705 10 80
0(312) 705 10 78
0(312) 705 10 79
0(312) 705 10 91

Açan yok arkadaşlar

İnşallah bu hafta hayırlı haberler alırız.. :)

arkadaşlar bildiğiniz gibi OHAL durumundayız.. bu nedenle işlemler yavaş ilerliyor.. telefonla filan bu iş hallolmaz zamana bırakmak lazım sabretmek lazım..

Yarin bikac arkads ile beraber kurumu arasak. Alablrsek bilgiyi burda paylaşsak. Genelde cvp verilmiyo telefonlara ama bikac kisi hep beraber israrla ararsak sonuc elde edeblriz. Yok sabredin adamlari sıkıştrmayin gbi yorum yapacaklar mumkumse uzak dursun. Aramak bilgi almak bnm hakkim. Su size verilen hakki sadaka almis gbi hissetmeyin hakettiniz aldiniz. Kurum ilgilenmek zorunda. Ben hemen yapsnlar demiyorum ama tahmini bir tarih versinler.

Sağlık bakanlığı bilgi edinme birimine başvudm gelen cevap

Sayın DAYAN, Bilgi edinme birimimize ulaşan başvurunuz incelenmiştir. Aşağıdaki linkte yer alan ilgili ilan metnini inceleyiniz. İlan metninde ; 6-Ataması yapılanların tebligatları için Adrese Dayılı Nüfus Kayıt Sistemindeki (ADNKS) adresler esas kabul edilecektir. Bu adresteki herhangi bir değişim durumunda adresin güncellenmesine ilişkin yükümlülük adaya aittir. http://www.saglik.gov.tr/TR/dosya/1-106668/h/duyuru.pdf

tlf açtım komisyon bile toplamamış daha... kasım 15 ten önce olmaz

Kasım 15 derken kendi fikrini mi söyledin?

kardeşim kendi fikrim değil memurla konuştum ay sonu kasım başı gibi açıklanır gideceğiniz yerde işbaşınız kasım 15 şi bulur dedi

Ankaradaki arkdaslar mumkunse bi ugrasanzda net bir bilgi almaya calişsaniz rica etsek.

bende konuştum methem44 e katılıyorum.Ekim sonu bizden çıkar evraklar dediler bakanlıktan

ben 21 gündür göreve başlamışım hala kimse başlamamış

Aslında göreve başlamanız ile ilgili ankaradan yazı gelmeden başlatamazlar. Yani memur elinde bir şey yok

benim sağlık kurumu değil yükseköğretim ünv göreve başlamışım bütün işlemlerimde tamamdır 15 inde maaşımıda alıyorum sizinki galiba yoğunluk olabilir benim kurum tek alım vardı oda bendim

Sağlık Bakanlığı kurumuna atananlar iş başı yaptı biz daha burdayiZ

Üst Alt