Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kamu Hastanleri Kurumu'na kimler yerleşti?

Hatay Kamu Hastaneleri Kurumu ile görüştüm ayin 10 nunda netlik kazanır o zaman arayın dendi muhtemelen 10nunda açıklanır atandigimiz kurumda komisyon kurulur ve yerlerimiz belli olur gerekli işlemleri banka hesabı falan tamamladıktan sonra göreve başlarız Allahın izniyle

şimdi kurumu aradım eğer raporda sorun çıkarsa ararlar veya eve tebligat gönderirler onun için hemen rapor çıkarmanızz gerek yok dendi.

Olmuş birkaç kişiyi aramışlar. Sizide mi aradılar

Yok alamadılar ama buradaki iki kişi dışında görme engelli olupta rapor için aranan var mı diye merak ettim

İki kisi bahsetti onun haricinde cikmadi cikmazda insallah.

inşallah olumsuz bi şey çıkmaz stresten mahvolduk bi türlü rahatlayamadık

zimmet ekranı gene mort..başlayan yada başlamayla ilgili yeni bilgi edinen var mı ?

Kurumu arayıp bilgi alan yok mu ya bir buçuk ay oldu atanmışız hiçbir gelişme yok

Az önce aradım hala bilgileri yokmuş tarihte belli değilmiş henüz zimmet sorgulama ekranından takip edin diyorlar

Arkadaşlar benim de düz memur olarak yerleştirmem yapıldı. Forumda sağlık raporu ile ilgili bazı kişilerin kurum tarafından aranması nedeniyle ben de biraz önce ankara genel sekreterliğe gittim. Sağlık raporunda çalıştırılamayacağı işler bölümü boş olan kişileri komisyon büyük ihtimalle geri çevirecek o yüzden bu kısım boş olan kişileri aradık sizi aramamışız dedi. Ya yeni rapor çıkarmamı ya da kuruma verdiğim rapora imza atan doktorlardan birine çalışamayacağı işler bölümünün kaşeli imzalı doldurtulmasını söyledi. Paniğe kapılmanızı istemem. Fakat o durumda olan kişilerin aranmadılarsa bir şekilde kurumla irtibata geçmeleri faydalı olabilir. Evraklar şu an genel sekreterlikte. Atamalar da ay sonuna doğru yapılabilir dedi. Kesin konuşmadı yani...

az önce aradım kurum eğer rapor için aranmadıysanız sorun yok dedi
muamma58 peki aranmadıysak sorun yok anlamına gelmiyormu

Ne saçma bir sistem ya aynı kurumda tanıdığım iki aynı işi yapacak kişi ikisininde calisamayacagi alanlar kısmı boşa biri sorunsuz atandı diğerinden yeni rapor istediler.

yani kurumda kesin bilgi vermiyor aranmadıysanız sorun yok demektir diyolar bizde bekliyecez görecez bakalım

muamma58 senin raporun süreli mi? Süresiz mi?

Arkadaşlar her kafadan bir ses çıkıyor ne yapacağımızı şaşırdık yeminle bu nasıl bir stres

Daha arayacaklarmis ne zaman halletmeti dusunuyorlar acaba ?

Ben diyetisyenim yapicagim is belli acikcasi aranmadim ve hicbyeride aramadim. Bence sorun olsa zaten aranirdim. Herkes farkli bsey soluyo kafa karistirmaktansa hic bsey yapmamayi tercih ediyorum. Sizde oyle yapin bence bosuna strese girmeyin.

Stres yapmamak en doğrusu fakat insanlar tereddüt yaşamakta ve ne olacağını kimse kestiremiyor.Ayrıca birileri biyerleri arıyor ve biri diğerinden farklı şeyler söylüyor ne yapmalı ne demeli bilinmez.Genel sekreterlikte kesinlikle net bir bilgi yok istanbul farklı söylüyor ankara farklı sabah arıyorsun bu hafta açıklanır dediklerinde öğleden sonra önümüzdeki hafta diyorlar ne dedikleri belli değil işi olan ilten çıktı sonuçta gerkes parayla hayatını sürdüyor bu insanlarada hak vermek lazım stres yapmamak elde değil.

Valla bu yasa kadar stres yaptim ama bana hicbi faydasini goremedim. Olacak olan olur, hic bi kurumun birbirinden haberi yok. Turkiye burasi normal. Birisi oyle soluyo baskasibaska bisey soluyo. Iyisi hcbsey yapmayip oturmak beklemek yapicak baska biseyde yok.

Buradaki 2 3 arkadaş dışında rapor yenilemek için aranan veya arayani bilen duyan var mı yani sonuçta bi eksiklik varsa onların araması gerekmiyor mu

Belgeleri sorun olanlar olmayanlar diye ayırmışlardı. Ben gittim bir sorun var mı diye sordum. Bilgisayardan baktı bir sorun yok dedi. Ben benim raporumda çalıştırılamayacağı işler kısmı boş deyince rapora baktı. Büyük ihtimalle komisyon senden çalışamayacağı işlerin belirtilmesini ister dedi. Öyle bir durum olursa sana bildiririz fakat sen istersen şimdiden yeni bir rapor al veya raporuna çalışamayacağın işler kısmını eklettir dedi. Stres, panik yapacak bir durum yok. Belki de komisyonda dikkat etmeyebilir o kısma. Ama yine de Çalıştırılamayacağı işler belirtilmemiş olanlar biraz daha dikkatli takip etsinler. Ayrıca maddi sıkıntıları olup da işe başlamayı bekleyen arkadaşlara Allah sabır versin, yardımcıları olsun. En kısa zamanda işe başlayıp parasal sıkıntılarından kurtulurlar inşallah.

Üst Alt