Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kamu Hastanleri Kurumu'na kimler yerleşti?

663 sayılı Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşlarının Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun Hükmünde Kararname ile yapılan düzenlemeler çerçevesinde "Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşları Sağlık Hizmetleri ve Yardımcı Sağlık Hizmetleri Sınıfı Dışı Personelin Yer Değişikliği Yönergesi'nin" atama işlemleri 11. Maddenin ( olağanüstü durumlarda yer değişikliği) 5. bendinde belirtilen “ Eşinin, çocuklarının, annesinin, babasının veya kardeşlerinden birinin ağır engelli olduğunu belgelendirenler, engelli yakınının ikamet ettiği yere, kendisinin engelli olması halinde talep ettiği yere ataması yapılır.” bu kısım tayin için dayanak madde ve sanırım dilekçeniz için yeterli olur arkadaşlar. Ayrıca tayin için dilekçemi atamamın yapıldığı Bolu'ya gidince oradan vereceğim. Ankara'da ataman yapılan yere vereceksin dilekçeni dediler evrakları teslim ederken. Bundan sonrası tatlı sabırla beklemek.

Meb e atananlar haftaya isbasi yapacklarmis soylentiler oyle. İnsallah bizde ayin 15 ine kadar baslariz.

Onu kurum söylüyor sırayla bankalara paylastiriyorlar galiba iş başı da Kasım ı bulur

Ne yaptın Dayi ya ne kasimi ekimin on besine kadar göreve başlicaz inşallah

Benim bi yakınım da 2014 te eylülde atanıp kasımda iş başı yaptı ondan dedim

Zaten sınav sonucu tercih sonucu yeterince uzadi. Umariz bu uzamaz fazla

Hayır düşmedi henüz. Sağlık bakanlığı zimmet sorgulama yazıp sorgulata bilirsiniz. Zimmete isim düştükten sonra nasıl bir süreç işleyecek bilen var mı

ben sormuştum evrakları teslim ederken ayın 29 undan sonra zimmet sorgulamadan takip edin isminiz çıkarsa atandığınız ilin kamu hastaneleri kurumuyla iletişime geçin dediler

Herhangi bir bilgi alan oldu mu ? Ben Hatay TKHK ile görüştüm evraklarınız Ankara da incelemede ne zaman donüş yaparlar bilmiyorum dendi.

Valla yok gibi MEBe atananlara donus yapılmış göreve başlayan arkadaşlar olmuş

Arkadaslar sizce bizden bir daha rapor istemeleri gbi bir ihtimal var mi .?

Galiba önümüzdeki haftaya kaldı tahminen işbaşı da ekimin sonunu ya da Kasım başı olabilir

clmapo kamu hastanelerı bırlıgı ana sayfasında kı bızım ılanı bır oku bızden calısabılır yada ısdıhdamla ılgılı bırsey yazmıyor yuzde 40 bashekım onaylı dıyor bızde var o zaten eger ısteseydıler ılanda mutlaka belırtırdıler bız zaten raporu sınava gırmek ıcın aldık yanı kafana takma benımde ole bır sorun cıkacagını dusunmuyorum evrak teslımınde zaten bır sorun olsaydı bıze derlerdı

İnsallah oyle olur. Ne bilim kimi soylentiler kafa karistryor.

Rapordan dolayi kimse endişe etmesin sonuçta biz o rapor ile sınava girdik ve kazandığımiz kurum o rapor ile bizim evraklarımızı kabul etti illegal bir şey yok ortada endişe etmeyin eğer rapora ilave istenen bir şey olursa o da görev süresi içinde yapılır sonuçta en az 1 sene aday memuruz

Arkadaslar forumda bi arkadas paylasmis kamu hastanleri kurumuna atandim ve bnden yeniden rapor istediler demis. İstihdam kismi ve calistrilamayacgi alanlar bosmus gerekce olarakta bunlari soylemisler.Telefonla aranmis bu arkadasimz.

Ya arkadas kurumdan aranan oldumu evraklarla ılgılı

Bu ne rezillik yav. Raporu cikarirken birşey demiyorlar sınava kabul ediyorlar giriyorsun derece yapıyorsun en sonunda ataniyorsun sonra diyorlar raporun olmuyor. Çocuk oyuncAğı mı bu. Bir insanın hayatı söz konusu

Üst Alt