Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kamu Hastanleri Kurumu'na kimler yerleşti?

Ayın 23 üne kadar teslimat yapmamiz lazim

erken evrak teslımatımı yaparsak daha erken ıse baslamamız soz konusu olurmu?

Sanmiyorum evrak teslim tarihi bitmeden degerlendrmeye almazlar. O degilde ben antalyaya atandm evraklarimi antalyayami goturmem lazim

Arkadaslar bizim kurum istihdam falan isaretli olsn dememis sadece rapor istemis sonradan sıkıntı cikmaz degilmi

bulunduğun ilin kamu hastaneleri kurumu genel sekreterliğine...

Adli sicil kaydi askerlik belgesi gbi evraklar istememis galiba

Evrak teslim edenler istihdam veya çalışabilir notu sıkıntı mı değil mi bildirsin.

Ayın 23 u nedir ya ayıptır ya.ayin 23 ünde 1 ay olmuş olacak atanmış olacaz. Daha tek işlem yeni evrak verdik. Atandigimiz gibi bir haftada evraklari verecektik şimdi cagirilmayi beklemeliydik. Evrak istemek nedir yani iki haftada yayınlanacak ne sorunu var

radtek21 benim bildiğime göre maaşın başvuru yaptığın.. yani evraklarını teslim ettiğin günden itibaren sayılıo öyle değil mi ?

Raporunda calisip çalışamayacak durumda oldugu belirtilmeyen ve istihdam alani isaretlenmemis olan evrak teslimi yaparsa buradan bir sorun ile karsilasip karsilasmafigini bildirirse seviniriz

Ne biçim cümle kurmuşum la

Ben teslim ettim raporda çalışamayacağı alanlar boş ama sorun olmaz dediler ekim 10-15 arasında göreve başlarsın dediler

Evrak teslim eden arkadaslar adli sicil ve askerlik durum belgesi verdinizmi.

Evraklari teslim etdiginize dair teslim tutanagi veyahut herhangi bi belge veriyorlarmi

Ozz

Istihdam kismi isaretli degil sorun olur mu? Bide tayin dilekcesi verdiniz mi? Kurumu aradim tayin dilekcesini evrak tesliminde verebilirsiniz dediler ama bazi arkadaslar atandiginiz yere gidip is basi yapmaniz lazim diyorlar

Evrak teslim edenler Fotoğraf için bir şey dediler mi? gömlek kravat falan mı yoksa normalde olur mu?

Radtek21
Sadece rapor oranına ve geçerlilik tarihine bakıyorlar gerisi önemli değil.Tayin hakkında bilgim yok kendi şehrimdeyim zaten

prof_81
Fotoğrafta öyle bir zorunluluk yok

İyi bari şanslıyız. Halk sağlıgı raporda kesinlikle çalışıp çalışamaz durumda oldugunun belirtilmesini istemiş

Evrak tesliminde bulunan arkadaslar tam olarak ne istediler sizden yardimci olsaniz size Zahmet

Tkhk internet sitesine gir orda duyrular kisminda 2016 ekpss kazananlarA TIKLA ORDA 4 BASLIKTA EVRAK LISTESI VB. CIKACAKTIR

Duyuru kismindan baktim tabikide insan yinede teslim etmis olan birinden duymak istio tabi :)

Arkadaşlar ikamet ettiğim ilin kurumuna mı gideceğim, atandığım yere değil mi yani ilçede oturuyorum ilçeye versem olmuyor mu???

EngelliHaberleri.Net | Engelli Haberleri Platformu

YUKARDAKİ sitede evrakların atananılan ilin tkhk sekreterliğine verilecek yazmışlar.

ancak linki bile doğru düzgün okumadan sanırım haber yapmışlar.ikamet edilen yere verilir diye büyük punto ile yazdıkları halde site neden yanlış yönlendiriyor.

Haberi okuyup atandığı ile giden olmasın sonra,madde açık ikamet edilen sekreterlik yazıyor.Kuşku sokuyorlar insanın içine.

Evrak veren arkadaşlar teslim tutanağı veyahut herhangi bi belge aldınızmı.

Üst Alt