Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kamu Hastanleri Kurumu'na kimler yerleşti?

Türkiye kamu hastaneleri kurumu hatay birliği

TKHK na atanan arkadaşlar öncelikle Hayırlı olsun yeni hayatınız da başarılar.
Malumunuz tercih sonuçları açıklandı ve atandigimiz kurumun resmi internet sitesinden gerekli evrakların açıklanmasi beklemekteyiz kurumu arayip bilgi sahibi olan arkadaşlar var mı ?

Evet ben 2 gun boyunca aradim bi turlu bilgi alamadm en sonunda bilgiyi bugun aldim eger yarin liste aciklanmazsa en gec haftaya kadar aciklarz dediler yani sonuc gene beklemek hayirlisi artk bu arada siz nereye atandnz

Ben de görüştüm süreç güncel olaylar ve bayram dolayısıyla uzar dedi memur liste açıklanır evrak teslimi soruşturma cagrilma baya bir uzun sürebilir Ben Hatay TKHK atandim önlisans 84.5 ile memur olarak siz ?

Hayirlisi napalin bekleyecz bende 83 puanla agriya atandim onlisans duz memurlk sizinde duz memurlukmu

Evet düz memur normalde muhasebe ve vergi uygulamaları mezunuyum fakat memleketim de kalmak istedim farklı şehir yazmadım

Hayirli olsun insallah goreve de en kisa zamanda baslariz

Neden kurum daha yayinlamadi evraklari ?
Haftaya yayinlarsa eger bize kac gun sure taniyacak ki haftaya cumadan sonra bayram tatili var.

Her hangi bir gelişme olduğunda burafan paylaşırsanız çok iyi olur. Teşekkürler

Hadi bugün aciklandi varsayalim veya bugün degilde pazartesi yayimlandi diyelim bize kac gün süre verecekler ki ?

Evet bu da bi sorun 1 hafta da gerekli olanları hazrlayabilecek miyiz süre kısıtlı bence kurban bayramı da araya girince işler biraz zorlaşacak

Ne kadar ağır işliyor süreç ya. 10 gün oldu sonuçlar açıklandı, hala evraklar bile istenmemis. Normalde iki üç günde evraklar istenilirdi. Bu gidişle atamamiz kasımı bulur

Atanan aradaşlara hayırlı olsun. İstenilen evraklar TKHK | Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu sitesinden duyurular kısmından ilan edilir. Evrakları bulunduğunuz ilin veya bölgenin kamu hastaneleri birliği genel sekreterliğine verirsiniz. Sekreterlik bütün evrakları topladıktan sonra Ankaraya götürür. Ankara'da kaydınız yapıldıktan sonra atandığınız ile durum bildirilir. Sizi ararlar ve şu güne kadar gelip başlayın derler. Yapacağınız şey genel sekreterliğe evakları teslim ettikten sonra KİŞİ ZİMMET SORGULAMA bu adresten durumunuzu kontrol etmek. Google'dan Çkys zimmet dye sorgulatırsanız çıkar. İsminiz buraya düştüğünde 15 gün içerisinde gidip işe başlamanız gerekir.

Tayin isteyenler kuruma başlangıcını yaptığı gün dilekçe ile tayin isteyebilir bunun bir sınırlaması yok. Bir dilekçe ile sağlık raporunuzu ve ikametgah belgenizi personel özlük birimine verin muhtemelen 10-15 gün içinde tayininiz çıkar.

Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Başkanlığına ,İstanbul anadolu yakına aestezi teknikeri olarak yerleştim☺☺☺

mutineer901 kardeş atandığımız ilin neresinde göreve başlayacağımız ne zaman belli olur. Mülakata ne zaman gireriz.

Mülakat dye bir şey yok. İşe nerede başlayacağınız tamamen bulunduğunuz ilin Kamu hastaneleri birliği genel sekreterliğinin insiyatifinde. Bence isminiz ÇKYS'ye düştüğünde bir şekilde genel sekreterliğe gidip rica edin merkeze versinler.

haftasonundayız kardeş kimse bilgi fln alamamıştır..

tkhk en sona kaldık.halen gerekli evraklar yok.aşağı yukarı thsk evrakları ile aynı olması lazım.thsk istediği evrakları incelemek lazım.cumartesi günü gerekli evrakları açıklamışlar halk sağlığı kurumu . kamu hastanelerinde ise ses yok.

Arkadaslar son durum nedir neden duyuru yapilmadi halen. Bilgi alan var mi ?

aynen beklemedeyiz, sitesinde yayınlanacak deniliyordu geçen aradığımızda

Raporunda çalışamayacağı alanlar yazmayan arkadaş var mı? Durumla ilgili bilgi aldınız mı?

Bende bekliyorum şimdiden koşturmaya başladım sabahtan beri hastanedeyim yeniden bütün tetkikleri yaptırmaya çalışıyorum randevular dolu kurul raporu için çok ileri tarihe gün veriyorlar çok saçma bir yazı için günlerce uğraşmak gerekiyor.Düzeltilmesi lazım bu saçmalığın alt tarafı aynı raporda düzeltme yapacaklar raporumu alalı daha bir sene olmadı ayrıca raporum sürekli olmasına rağmen

Ozz

Bnimde ayni durum kardes doktora soyledm bana desi sen is icin istemedin mi raporu ewet diyorm diyor zaten istihdam dolunmaz onu isteyenler yanlis yapiyor vala kafayi yemek uzereyim nasil bir sistem anlamadim ki

Yeniden rapor alayim dersen 3 ayi bulur en az bu sekil bi sacmalik olamaz

Yeni rapor başvurusunda bulundum ama raporum sürekli olduğu için sağlık il müdürlüğüne gidip itiraz etmelisin dediler ve sonra yeniden başvuru yapılıp heyete girip alabilirsin dediler yani sizin anlayacağınız çok uzun iş inşallah sorun olmaz kurumu arayıp konuştum sıkıntı olmaz dediler

Evrak listesi açıklandı arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun inşallah

İnsan kaynakları duyurularında

Son düzenleme:
Üst Alt