Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kalp yetmezliği hastasıyım. Rapor oranı ve süreklilik ibaresi..?

Arkadaşlar slm kalp yetmezligi olan arkadaşlarımız varmıdır yazın sıcakta nelere dikkat etmeliyiz:)

mehmettemell bu öyle bir rahatsızlık ki ne sıcağa ne soğuya gelebilir sıcak havalarada özellikle urfa ve adana gibi kavurucu sıcakların olduğu yerlerde mümkün olduğu kadar dışarı çıkılmamalı eğer mecbursakta sık sık durarak dinlenerek hareket etmeli soğukj havalarda bir o kadar tehlikelidir kalp yetmezliğinde .... fazla soğukta kalmamaya dikkat edilmelidir

arkadaşlar herkese slm raporum merkez sağlık kurulu ankara ya gitti cavep gelmesi nekadar sürer merkez sağlık kurulun tlf bilen arkadaşlar varmı yardımlarınızı bekliyorum şimdiden tşk ederim saygılar

arkadaşlar herkese slm allah üye olan arkadaşlarımıza allah şifalar versin bir sorum olacaktı vergiindirimi raporum ankaradan sonucu geldi ve sürekli olarak vergi indirim yazısını sgk verdim emekli süreci uzun olurmu sgk tekrar hastaneye gönderirmi yoksa kontrol ibaresi koyarmı yardımcı olursanız sevinirim şimdiden herkese tşk ederim saglıklı günler arkadaşlar

senin hastalık kronik ve bilinen bir rahatsızlık bu bakımdan kontrol koyulacağını sanmam hastaneye falanda gitmessin süreç belli olmuyor 3-6 ay arasıda olabilir değişebilirde

arkadaşlar herkese selamlar bütün hasta olan üye arkadaşlara allah şifalar versin sedat abi sanada teşekkür ederim emekli oldum allah emeklilk bekliyen kardeşlerime nasip etsin bana yardımcı olan abilerime tşk ederim saygılarımla allaha emanet olun:D

gözün aydın kardeşim hayırlıolsun

tşk sedat abi bir sorum olacaktı sgk kontrol muayenesi verip vermedigini nasıl ögreniriz edevlette emekli bigilerinizde görünmüyor bilgiledirirseniz sevinirim saygılar

sgk müd. ne git bilgi vereceklerdir

arkadaşlar slm maaşım belli oldu 685 tl geldi ben 7 nufuslu aileyim cocuklar ilk okula gidiyor bende calışamıyorum hastalıgımdan dolayı zor oluyorhic bir gelirim yok bu maaştan başka raporum 100 de100 oldugundan hanımım evde bagıcı maaşı alabilirmiyiz bilgilendirirseniz sevinirim herkese tşk ederim

eğer raporunda ağır engelli kısmında evet yazıyorsa alabilirsin ama ağır engelli olman lazım mehmettemell

ah be kardeşim benim ef 20.25 keşke bende sağlılklı olsamda hiç birşey istemem ama ne yapacaksın baklaım bende müraacat ettim kurul raporu çıktı ama raporda oran yazmamış oranı sgk belirleyecekmiş nasıl oluyorsa

kardeşim allah şifalar versin gecmiş olsun senin yüzdelik oranını sgk sağlık kurulu belirler

arkadaşlar herkese selamlar ben vergi indiriminden emekli oldum bana maaş 685 tl veriyorlar bu normalmidir anlayamadım az degilmi hastalıktan calışamayan birini gecindirirmi bu konuda ne yapmam lazım şimdiden tşk ederim

hakan kardeşim 13.6.2000 sigorta başlangıcım var 3825 pirim günüm var

Son düzenleme:
Emekli maaşı.com da baktığımda bana 1007+40=1047 Tl gösteriyor.
Benim başlangıç 89 herhalde etkisi oldu :) 3787 günüm var

Üst Alt