Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kalp yetmezliği hastasıyım. Rapor oranı ve süreklilik ibaresi..?

Konular
7
Reaksiyonlar
0
sayın bület bey ben kalp yetmezli hastasıyım efem 25 vergi indirimine baş vurdum acaba süreklimi verirler yoksa süresizmi cavaplarınızı bekliyorum tşk

eger ef 25 ise sürekli ve % 100 rapor alırsın

evet sedat abi doktor muayenesinde efe 25 cıktı ayın 9 da heyete girecegim tşk

mehmettemell

dediğim gibi % 100 alırsın geçmiş olsun tekrardan neticeyide buraya yaz görelim

arkadaşlar slm ben heyete girdim kalp doktoro yüzde yüz ayaktan sakatım yüzde on sekiz kurul oranı nasıl verir acaba kesin sonuc nezaman elime gecer saygılar

Son düzenleme:
mehmettemell

kurulun vereceği oran % 100 olur sana söylemiştim zaten sonuç için sana söylemedilermi söylemeleri gerekirdi

sadat abi 15gün sonra maliyeye gönderecegiz dediler maliye sonucu ankaraya gönderirmi yüksek kurula herşey icin tşk ler abi

Teşekkür ederim abi ocaktan beri halen emeklilik için koşturuyorum bir sonuçlansa rahatlayacam

arkadaşlar konu dışı ama bir sorum olacak. annem 2 yıl önce ayagından tümör aldırdı. şimdi agrıları artmaya basladı. saglık raporu alsak oranı ne olur ?

sarasota

Abi bişi soracam şimdi numunedeki raporumda doktorun rapor kağıdı için yazdığı kağıtta

KKY Klas 4 + 100
Aritmi kalss 2 +30
HT (hipertanisyon) + 10

Ama bu EF 28 olduğu zaman yazılan değerler mesela bu ortalama yüzde kaça tekabül ediyor. (Baltazar denklemine göre)

Bu sefer farklı bir teste gireceğim EF oranım 28 çıkmıştı ola ki yüzde 30 çıktı,

KKY den yüzoe 50
Aritmi den yüzde 30
HT den yüzden 10 almış olacağım o zaman ortalama yüzde kaç denk gelecek yüzde 60 ın üzerinda rapor alabilirim değil mi bir sıkıntı olmaz.

ef 28 denmişse zaten % 100 olur yok eğer ef 30 derlerse alacağın oran balthazara göre % 69 olur kardeşim ancak kalpte genelde tek oran verilmektedir senin aritmi ayrıca değerlendirilirmi bilmem eğer değerlendirilmesse de alacağın oran 55 olur bunu dr na sorabilirsin
apprentice

beni vergi indirimine başururken o zamanda beni üniversite hastanesine sevk etmişlerdi. O zamanda aynı bu oranlarda aldığım raporum abi yüzde 60 a düşmüştü demek o kadar düşürebiliyorlar.

evet ancak vergi indirimi için 40 ve üzeri yeterli

arkadaşlar slm benim vergi indirimi raporum hastaneden vergi dairesine gelmiş 100 de 100 vermişler gecerlilik süresi 5 ve daha fazlayıl demişler acaba emekli olurmuyum ankara merkez kurula gidermi rapor oranı düşermi tşkler herkese

vergi indirimi diyorsun zaten düşseki nakadar düşecek .

sedat abi gecerlilik süresi 5 ve da fazla yıl demişler bu nedemek tşkür ederim

o raporun geçerlilik süresi sen vergi indirimi alırsan orda süre aranmaz sanmıyorum

sedat abi sen ve diyer arkadaşlardan yardımlarınız icin teşekkür ederim sizlerin verdiginiz bilgiler olmasa vergi indirimini bilmezdim sizlerden allah razı olsun herkese slmlar saygılar

sedat abi maliye benim raporumu ankara merkez sağlık kurula gönderdi kurul acaba beni tekrar hastenelere gönderirmi artık yoruldum hastelerde zaten ayakta zor duruyorum şimdiden tşk ederim

Bu kadar sıkıntı ve takıntı yapmana gerek yok. Sen zaten kalp hastasısın ve en büyük düşmanın sıkıntı stres. %100 raporun var ister malülen ister vergi indirimi her türlü emekli olursun. Ah keşke o ef 58 olsada emekli olmasan. benim ef %45 büyük sıkıntı yaşıyorum. Aritmi desen her dakka. Bunları alsınlar benden tüm aldığım maaşları geri iade ederim. Kafana takma sağlıklı yaşamak en önemlisi. Bu şartlarda her türlü emekli olursun. 5 yı ve daha fazlası demek bence sürekli demek. Ben emekli olduktan sonra 6 senede 4 tane kontrol muayenesi ile rapor almak zorunda kaldım. Oranlarda hiç değişmedi, malesef değişme imkanı yok keşke olsa. Geçmiş olsun.

Üst Alt