Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kalp rahatsızlığından raporum var. 2016 Ekpss'ye hangi alandan Gireceğim?

azbulunan

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
1
Merhabalar ;
Benim "EF: 25/30 Kalp Yetmezliği " tanısı ile Atatürk Eğitim Araştırma Hastanesinden Aldığım %100 raporum bulunmakta,Ekpss için nasıl bir yol izlemem gerek ve hangi alandan nasıl bir sınava tabi olacağım konusunda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinirim. Hayırlı günler diliyorum şimdiden teşekkür ederim.
Saygılarımla ;

öncelikle raporunuzda çalışamaz raporu olmamalı bu durumda genel katagorisinden gireceksiniz azbulunan

Raporun ön yüzünde ;
Çalıştırılamayacağı İş Alanları: EFOR GEREKTİREN İŞLER yazıyor
Arka tarafında RAPORUN KULLANIM AMACI kısmında ise İSTİHDAM kısmında EVET yazıyor
Raporu aldığım hastane Sağlık Bakanlığı Hakem hastane listesinde mevcut peki
Bu raporla sınava girmem durumunda atanırsam şayet tekrar mı kurul raporu almam gerekecek?

Yeniden rapor aldırmazlar. Eski tarihlerde bile aldırmadılar bu yıl birçok kurumda. Yine kuruma göre değişiyor ama istediler diyelim, o zaman da ek süre vs. verirler. Yüzden kırkın altına da düşmez birden. Siz hele bi atanın gerisi kolay.

azbulunan

sanmam raporunuzda gerekenler zaten yazıyor artı bide hastalığınız zaten belli kronik bu bakımdan rahat edebilirsin

Üst Alt