Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kalp rahatsızlığıma rağmen rapor oranı düşük verildi..?

eakinns

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba öncelikle sitede yeniyim konuyu nereye açacağımı bilemedim yinede yardımcı olabildiğiniz kadar olursanız sevinirim
Konu şu ki ben Bypass ameliyati geçirdim 4 defa henüz 1 aylıkken daha sonra sırtımda da ameliyatim var kalp damarı için askerlik durumundan muaf tutuldum
iş için bir yere gittim benden yüzde 40 rapor istedi ameliyat olduğum hastane Cerrahpaşa beni Haseki E.V.A. Hastanesinde yönlendirdi 2 ay boyunca rapor için gidip geldim sıkıntılarımı anlattım bypas geçirdiğimi söyledim nefes darlığımın olduğunu hatta kalbimde hala delik olduğunu ancak zararsız olduğunu söylediler
bi kaç gün önce raporu aldığımda rapor yüzde 30 çıktı
sizce bu normal mi itiraz etmelimiyim

benim işe girmem gerek maaş istemiyorum çalışmak istiyorum ve en az yüzde 40 gerektiğini biliyorum sizce ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim

Sırt zannedersem ortopediye giriyor değil mi? Ortopedi doktoru ile tekrar görüşebilirsin.

İç hastalıkları uzmanından kan tahlili isteyip kolesterol ölçümü ve tansiyon içinde puan alabilirsen 40 geçersin gibi geliyor bana.

Bana verilen kâğıtta ortopedi işaretlememişti benim şuan hastanede bir işim kalmadı raporum çıktı itiraz mi edeyim yoksa baştan mı başlayayım

Baştan başlama konusunda bir şey diyemem,konuyu bilmiyorum.Fakat itiraz ve hakem hastane süreçleri oldukça uzun sürüyor.Benim ilk gün ile son gün arasında yaklaşık 7-8 ay civarında bir zaman geçmişti.

Kusura bakma ama biraz da suç sende ,böyle bir durumdasın ve sınava yaklaşık bir ay gibi zaman kalmışken araştırmaya başlamışsın ,gerçi keşke ile zamanı geri alabilsek bizim de nelerimiz var ama :) keşke bu soruları hastaneye gitmeden önce sormaya başlayıp fikir alsaydın.

Haklisiniz tâbi ama henüz 19 yaşındayım daha önce böyle bir şey yaşamadım genel olarakda bilmediğim bir şey şunu yap veya bunu yap dediginiz bir şey varsa bu hafta hastaneye gitmeyi düşünüyorum

baştan alamassın ya altı ay bekliceksin yada itiraz edeceksin arkadaşın dediği gibi süreç uzayabilir ama sen tansiyon ve kollesterroldende bi bakınmalıydın eakinns

Üst Alt