Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kalp hastaları özür oranlarınız yüzde kaç?

Bu site sayesinde raporumu yeniledim. Vergi indirimimi de aldım. Bu ay sonu emekli başvurusun da bulunacağım sizlere çok Teşekkür ederim.
Kalp kapakçık hastasıyım ve her kapağın ayrı değerlendirilmesi gerektiğini öğrendim.
Siteden aldığım yazı örnekleriyle kardiyoloğu yönlendirerek sonuç aldım.

04.03-Disritmiler (I44 I45) (I47 I49)
Rytmonorm 150 mg ve Dıderal tab kullanıyorum 10 yıldır engel oranı kaç verirler bu rahatsızlığı bilgisi olan yazarsa sevinirim

@Utku61,

Merhaba Aritmiden 50 puan nasıl aldınız.Benim Atrial fibrilasyon Nabız 260 a kadar çıkıyor . Pil takıldı Ablasyon oldum ki devam ediyor 30 puan verdiler. Birde sorum şu ???puanlamanın tek tek yapılamayacağı , en yüksek hangisi ise tek puan onu vereceğini söyledi doktor.Lütfen acil cevap .

@Özgür0101,
38 olmuyor. 35 ve altı kabul ediliyor. Tam sınırda imiş. İlginç. Sen maluliyet tespiti için muayene yaptırdığın zaman mı verdiler çektiler bu ekoyu?

@Özgür0101,

Doktoruna bağlı. Bence eğer şimdi de Ef 38 ise 35 ya da 30 Ef verip devam ettirirler. 3 aşağı 5 yukarı bu işi çözerler. Hatta sen de müdahale edebilirsin hocam bana 30 ef gerekiyor diye. Doktorun az vicdanı varsa oraya onu yazar...

@AORT+MTR,

Merhabalar, bunu nasıl doktora anlatacağız bilgi verebilimisim, bende hem mitral hemde aorttta yetersizlik var ama tek oran veriliyor

Üst Alt