Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşyerinde mobbing, hakaret ve darba uğradım

gok5255

Yeni Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
3
Çalıştığım depoda 6 aydır sürekli hakaret mobbing gördüm bunlara sesimi çıkarmadım ama bu son yapılan çizgiyi aştı depo şefi sesimi yükseklettim diye bogazıma sarildi 3-4 saniye sıktı bende gidip darp raporu aldım şimdi ne yapmalıyım karkolamı gıdım Alo 170 ariyim Yoksa avukat a gidip noter çıkıs mı verim

derdi neymiş şerefsizin bu mobbing yapan kahbe doğurduklarını asmak lazım , çalışanı köle gibi görüyor kimisi

@gok5255,
Kamera kayıtları vardır. Darp icin hastaneye gitmişsin ve doktor karari ile şikayetçi ol. Tazminatı alir ya isten atılırsın ya da firma onu atar.

@bjk11,

Vazgeç diyorlar birşey çıkmaz diyorlar ama ne olursa olsun vazgeçmem diğer türlü yanına kar kaliyor

şikayetçi ol vazgeçme. seni çıkartamazlar, sen uğraş onlarla..

Hastanede darp raporu alinca bu adli vaka olmuyor mu? Hastane polisi tutanak tutmadi mi? Affetmek güzeldir. Lakin zalime merhamet mazluma zulümdür

Hastaneden darp raporu aldıktan sonra karakola gidip darp raporunuzla şikayet edin. Lütfen vazgeçmeyin. Bugün siz, yarın bir başkası bu durumu yaşayacak. Herkes yaptığının cezasını çekmeli

@bjk11,

Heee hee firma hiç bir zaman amir,i çıkarmaz ben sana bunu açık açık söyliyim işçi den vazgeçer amirden vazgeçmez

Karakola polis çağır onlarla birlikte git.Hastahaneye kendin gittin herhalde.Risk almak olur.Avukat devletin tutma istersen.Mağdur olduğundan dava parası yok diye biliyorum bi de sicilinde görünmez.Dava da basit yaralama ile açarsın mantıken ama avukata yardımcı ol.Genel dava süreleri var bilen biri yol çizer.Saat olay yeri aklında olmalı kamera kaydını vermezlerse valilikten bile kayıt almasını talep edebilirsin.

Üst Alt