Sonunda hasaki hastanesinden raporumu aldım. Beklediğim gibi kabus olmadıııı

Hatta şanslımıyım neyim anlamadım tüm muayeneler tam 1 saatte bitti. Hatta öğleden sonraki heyete bile çağırmadılar 1 hafta sonra gel rapor durumunu öğren dediler. Gittim %42 vermişler
Durumu kısaca özetleyeyim.
10 ocak günü saaat 07:00'de hastaneye gittim (heycan yapıp erken gitmişim

) aslında iyi oldu heyet için ön sıraya girdim.
Sıra kalabalıktı 10. kişiden sonra sıra bana geldi. Oradaki görevli bana bir kağıt verdi git bu polikinlikleri dolaş dedi.
Benim durumunda ortapedi olduğu için ilk ona gittim. Zaten ortapedi muayenesi yeni binada oraya gittiğimde hiç kuyruk yoktu yaşlı bi doktor vardı durumu sordu bende anlattım (görünen köy klavuz istemez misali ) Rontgen bile istemedi.
Sonrada diğer polikinliklere gittim her polikinlikte 10dk oyalandım. Sonra verilen o kagıdı heyet sekreterliğine teslim ettim öğleden sonra heyet toplanacak dedi.
Bende bekledim heyet saat 14:00 gibi toplandı bende diğer hastanelerdeki gibi beni heyete çağıracaklarını düşünüyordum ama beni heyete bile çağırmadılar. Sadece dışarıdan şu tarihte rapor sonucu için gelin dediler. Bende o tarihte gittiğimde %42 verdiklerini öğrendim ama asıl iş bu oranın ankaradan düşük olarak geri dönmemesi.
Sanırım o gün şanslı günümdeydim. Böyle rahat bi rapor alımı ne gördüm nede duydum