Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İstanbul Avrupa Yakası sürücü kursu önerebilir misiniz?
Engelli ehliyeti için, mesela sadece otomatik vites olarak düşünürsek, Fenerbahçe Sürücü Kursunu tavsiye ederim.
Direksiyon derslerini kesinlikle uyguluyorlar( Kursun uyguladığı 14 saatti sanırım, zorunlu olan ders saati 12 diye hatırlıyorum), çoğu kurstaki gibi yapılmayan dersleri yaptık demiyorlar.
Kimse bi öneride bulunmuyor bu kadar kişinin içinde ıstanbul avrupa yakasında engelli ehliyeti alan birileri mutlaka vardır diye düşünüyordum ama yokmuş sanırım
Ben yazdım, yetmedi sanırım
Sitesi de: http://www.fbsurucukursu.com/
Şişli ve Haznedarda şubeleri bulunuyor. Ben geçen sene Haznedardaki şubesine gitmiştim. Siz de düşünebilirsiniz, tavsiye ederim
Sky_Walker yetmedi olarak düşünmeyin belki evime daha yakın bir bölge de de vardır umuduyla diğer önerileri de bekliyorum sizin söylediğinizi not aldım teşekkür ederim
"Avrupa Yakası" yazınca çok alternatif bulunuyor
Bence siz sorunuza doğrudan bulunduğunuz bölgeyi(ilçe-mahalle) yazarsanız, ona göre cevaplar verilse daha uygun olur.