Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstanbul Avrupa Yakası sürücü kursu önerebilir misiniz?

Şefika

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar

Özellikle istanbul Avrupa yakasında engelli ehliyet aldığınız ve memnun kaldığınız sürücü kursu önerileriniz var mı ?

Engelli ehliyeti için, mesela sadece otomatik vites olarak düşünürsek, Fenerbahçe Sürücü Kursunu tavsiye ederim.
Direksiyon derslerini kesinlikle uyguluyorlar( Kursun uyguladığı 14 saatti sanırım, zorunlu olan ders saati 12 diye hatırlıyorum), çoğu kurstaki gibi yapılmayan dersleri yaptık demiyorlar.

Sky_Walker evet otomatik vites olarak düşünüyorum. Yürüyemiyorum parapleji rahatsızlığım teşekkür ederim

Kimse bi öneride bulunmuyor bu kadar kişinin içinde ıstanbul avrupa yakasında engelli ehliyeti alan birileri mutlaka vardır diye düşünüyordum ama yokmuş sanırım

Ben yazdım, yetmedi sanırım :)
Sitesi de: http://www.fbsurucukursu.com/
Şişli ve Haznedarda şubeleri bulunuyor. Ben geçen sene Haznedardaki şubesine gitmiştim. Siz de düşünebilirsiniz, tavsiye ederim:)

Sky_Walker yetmedi olarak düşünmeyin belki evime daha yakın bir bölge de de vardır umuduyla diğer önerileri de bekliyorum :) sizin söylediğinizi not aldım teşekkür ederim :)

"Avrupa Yakası" yazınca çok alternatif bulunuyor :)
Bence siz sorunuza doğrudan bulunduğunuz bölgeyi(ilçe-mahalle) yazarsanız, ona göre cevaplar verilse daha uygun olur.

o şekilde olduğunda fazla bilgi geleceğini sanmıyorum. Bu şekilde söylenenlerden artık eleyerek biryer seçmeyi düşünüyorum

Üst Alt