Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme kaybım var. EKPSS için rapor mu almam gerek?

anzelenb

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
S.a arkadaslar . isitme engeli olan biriyim . sag ve sol kulakta %70 derecede kayip var asagi yukari . ekpss icin heyet raporu mu almam gerekecek ve verirlermi bu durumda ve askerlik yatarmi ? Suan hala on lisans okuyorum neler yapmam gerekecek bilgi verirseniz tesekkurler .

Ekpss için mutlaka sağlık kurulu raporu olması gerekir. En az%40. Öyle biliyorum

EKPSS içim heyet raporu gerekli ve en az %40 işgücü kaybı oranı yazılmalı(Dikkat çekerim İşitme oranı değil)
Sizin verdiğiniz %70 oranındaki kayıp kulak işlevselliğidir yada ben öyle tahmin ettim.

Askerliğe gelince net bilgi vermem ama büyük olasılıkla yatar. %70 oranındaki kulak işlevselliği yüksek bir rakam, dolayısıyla askerliği yapmayabilirsiniz.

EKPSS sınavına gelince işitme kaybınız ne zaman oluştu? eğer bunu ilkokul çağından önce oluştuğu belgelerseniz: Size %50 ek süre imkanı tanıyacaklar.

Üst Alt