Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme kaybı ve kronik hepatit b için verilecek özür oranı nedir?

Avahisaz

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba kronik hepatit b hastasıyım ayrıca işitme engelim var sağ 245 sol kulak 240 oranında rapor aldım işitme rapor oran tablosuna baktığımda %34 oranını gösteriyor doğru mu baktım acaba? Bir de kronik hepatit b için ne kadar oran alabilirim. Bilgisi olan var mı?

Tşk ederim cevabınız için. %15 olan oran taşıyıcı olanlar için geçerli o halde değil mi

Rapor için yardım lütfen

Arkadaşlar merhaba ben perşembe günü heyete girdim işitme için %34 kronik hepatit b için % 15 rapor aldım hesapladım ikisi toplamda %43.9 oluyor. Ekpss sınavı için başvurdum rapora. Bir ay sonra gelip raporu alabilirsin dediler. Doktorların oranları yazdığını gördüm ama değiştirme ihtimalleri falan oluyor mu?

15 gün sonra gidip bir yokla aslında 3-5 gün gibi bir zamanda yazıyorlar

Tşk ederim gider bakarım. Ya evet aslında niye bir ay dediler anlamadım zaten heyette herşey belli oluyor :/

Avahisaz

Kronik hepatit yuzde30 olması lazım bir yanlışlık var ilaç kullaniyormusun,biopsi yaptirdiysan sonucunu yaparmisiniz,bende aynı rahatsızlık var Baraclude kullanıyorum ve biopsi sonucu
Ishak hai skoru:8
Fibrozis skoru:4
Orta şiddette hepatitB aktivitesi portaportal ve portosantral fibroz septa oluşumu.
6yildir Baraclude ilaç kullanıyorum kronik olduğu HBSAG daima pozitif yani düzelme olasılığı çok zayif.senin durumun nasıldı biraz aciklarmisin bende hepatitB ile kurula girmeyi düşünüyorum

kiyasettin
Yok ilaç kullanmıyorum enzimlerim de normal biyopsi oldum o da normal çıktı sadece kronik hepatit b hastalığı var bu yüzden 15 oran aldım kulağım için de 34 oran aldım toplamda 44 oranda bir rapor aldım bikaç gün önce sizin 30 olabilir ama

ebru.pek87
geçmiş olsunn

Piopsi sonucunda karacigerde bır harabiyet olmadığı tespit edilmiş ve ilaç baslanmamis.yani inaktif kronik hepatitb ondan yüzde 15 verilmiş.karacigerde harabiyet olmaması ıyi bir şey.geçmiş olsun sizede.

kiyasettin

Evet bu yüzden 15 verildi. Ama şöyle söyleyeyim heyetteki doktor anlamıyordu bana senin sonuçların normal bi sorun yok gibi görünüyor bi oran verilecek durum yok Dedi ben de Allah tan bilinçli gitmiştim önündeki tabloyu gösterdim sonuçlarıma göre 15 oran alabilmem gerektiğini söyledim doktor anladı hemen hatasını tamam anladım şimdi Dedi 15 yazdı. Lütfen arkadaşlar bilinçli olarak gidin heyetteki doktorların çoğu oranlardan falan anlamıyorlar bazen kafalarına göre oran yazabiliyorlar. Bu arda Tşk ederim size de geçmiş olsun

Üst Alt