Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme engelliyim. EKPSS başvurusu için nereden başlamalıyım?

Feyza.gm

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Merhabalar. Ben bu sınava ilk defa gireceğim. Lütfen bana yardımcı olun.. 1. Ben isitme cihazi kullanan isitme engelliyim. Gida muhendisligi bölümü son sınıf öğrencisiyim. Lisans basuvuru nasil yapacagim ? 2. Hangi kuruma gidecegim basvuru icin?
3.Mesela ben hatayda okuyorum marasta oturuyorum. Nüfusum marasa kayitli. Ama sinav zamani hatayda olacağım güne denk geliyor. Ben hangi ilde sinava gireceğim. ? Lütfen yardımcı olur musunuz ?

engelli raporun güncel olması gerekiyor. yeni aldıysan 2 yıllık sürenin dolmaması lazım. 23 şubatta başliyor başvurular. ösym nin sitesinden takip edebilirsin orda kılavuzda yayınlanacak.

engelli raporunla birlikte seni aile bakanlığının il müdürlüğüne gönderiyorlar. orda engel durumunu sisteme işledikten sonra gerekli evrakla ösym merkezlerinden sınava kaydını yaptırıyorsun kısaca böyle

mezun olman garantiyse sınava girebilirsin üniversiteyi uzatırsan sınavın da geçersiz olur.

sınava kendi ilinde girersin izin alırsın üniversiteden. detaylı bilgiyi başvuru merkezlerinden öğrenirsin

nasıl yani benim 2010 yılında aldığım "sürekli" raporum nasıl geçersiz olur?

İstihdam alanı işaretliyse sıkıntı yok. Değilse hemen yeni rapor çıkartın atanma durumunuzda kurumlar ona dikkat ediyor.

engelli kimlik kartım ve 7 sene evvel çıkardığım sürekli rapor var birisi geçer mi?

Teşekkür ederim bilginiz icin.. bir sorum daha var? Yardimci olursaniz.. ben 4. Sinif okuyorum daha.. bunun icin okuduguma dair öğrenci belgesi mi götüreceğim yoksa illa diplomami olacak?

Üst Alt