Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme engelliyim. Ehliyetimi yeniliyorum..?

Konular
34
Reaksiyonlar
2
İyi günler arkadaslar benim h işitme cihaz ehliyetim var bunu yenilemek için rapor aldım h sürücü olur işitme cihaz gereklidir diye not etmiş raporu aldım bankaya 15 tl yatırdım emniyete gittim randevusuz olmadan islem yapamıyoruz dedi.. eee 20 ocakta 2017 de randevuyu aldım baska randevu yok o gune kadar sağlık rapor banka makbuzu geçerli mi

H sınfı ehliyeti yenileme işlemlerini baştan sona kadar anlatırsan bizleri de bilgilendirmiş olursun.

Ehliyet kodu

İYİ AKSAMLAR ARKADASLAR BUGUN SAGLIK KOMİSYONU GİRDİM RAPORU ALDIM B SINIF 102 TİCARİ ARABA KULLANAMAZ
B
42.01 Arka görüş için uyarlanmış cihaz
42.03 Yan görüş sağlayan ek iç cihaz

YAZMIS AMA BENİM ARABAM BRODWAY VAR CİHAZLARI NASIL YAPTIRABİLİRİM ??

muratak1988

images

Bu resmi herhangi bir reklamcidan bastirip yapistirin

iyi guzelde onu yapıstırım adamlar cihaz istiyor buyuk ceza var dio

Onu yapıştırmanıza gerek yok stçker kodu olmadığına göre zorunlu değil demek ki. Bende işitme engelliyim bana ayrıca 42.05 kör nokta görüntüleme cihazıda yazmışlar.

abla burda yanlısı var ya sana baska yazmıs bana baska yazmıs baksana

Bunlar da benim ehliyette 42.01 Arka görüş için uyarlanmış cihaz
42.03 Yan görüş sağlayan ek iç cihaz. Yanlış olan ne

muratak1988 ekinos

kesinlikle bunlar olmamalı. Sadece ticari araç kullanmaya ve araca stikır iliştirmeye dair bir şey olmalı. Bu yazdıklarınız sağa sola dönemeyen, dolayısıyla ayna kontrolü sağlayamayan kişiler için.
Bence itiraz edin.

Sağlık il müdürlügüne aradım abi kameralı degilmiş ayna buyuk olacakmıs

muratak1988

Nenden cihaz diyorlar o zaman! Bu kodlar konduğunda o koda uygun "cihazların" olmadığı hiç bir aracı kullanamaz işitme engelliler. Oysa bugüne dek böyle şartlar yoktu. Yazıktır!

yazık oldu abi sadece kendim araba aynaları yaptırmak zorundayım abii dedi ki senin işitme cihazla beraber sag 33 db sol 35 db oydo testi çıkmıs tam sınırdaydı .Eger itiraz edersen doktor seni baska yere sevke ederse oydo testi 35 db alamazsan bu sefer ehliyet iptal olur ehliyet alamazsın bastan söylim dedi..

Oturan boğa bende sadece bu kodlar var sticker falan yazmamışlar. 42.05 kör nokta görüntüleme 42.01 Arka görüş için uyarlanmış cihaz 42.03 Yan görüş sağlayan ek iç cihaz. Bu kodlar ile yakınlarım arabayı kullanabilir mi acaba ??

Isitme kaybiyim kulagim zari delik askerden curuk almak icin ne kadar db olmasi lazim en kotu ihtimalli

benim eski tip ehliyette dikiz aynaları ile donatılmış araç diyor.. şimdiye kadar hiç bir polis de sormadı hani büyük ayna diye... çok da takmayın aynaya cihaza hele hele küçük yerde ikamet varsa..

Üst Alt