Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme engelliyim. B sınıfı ehliyetim var. MTV'den muaf olabilir miyim?

murat1983

Yeni Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
slm merhaba sayın sevgili arkadaşlarım ben işitme engelliyim b sınıfı işitme cihazi ibaresi olarak ehliyetim var sıfır fıat doblo aldım yüzde 69 raporumla ötv den muaf olamadım ama yıllık bondrol olan mtv den muaf olmam için nasıl yapmam lazım bu aracı tertibatlı olarak kullanmam gerekiyormu herhengi ne gibi bir indirim ve muafiyet alabilrim cevabınızı bekliyorum...

peki vergi dairesinde öyle yazıyor hocam mtv ve kasko indirim diye işitme engellilere yokmu yoksa öyle uygulama

nasıl olur hocam vergi dairesinde mtn istisnası var ve fıat doblo yu kullanmama engel varmı işitme cihazi yazıyor ehliyette

peki ehliyetimde işitme cihazi b sınıfı yazıyor fıat doblo kullanmama sakınca varmı mtv den muaf olurmuyum ve arka cama işitme engelli diye tertibat takılması gerekirmi

murat maalesef mtv den faydalanamıyosun cama da işitme engelli olduğunu belirten sticker yapıştırman gerekiyor

fıat doblo yu alırsam kullanmama engel varmı işitme engelliler ticari arac kullanamazlar diyorlar ve arka cama işitme engelli göstergesi takılması gerekirmi nasıl yapmam lazım ruhsata ne gibi türler yazması lazım aracın cevabınızı bekliyorum...

Ehliyetinde ticari araç kullanamaz diye ibare varsa kullanamassın.

Üst Alt