Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme cihazlarım bozuldu ve çalışamıyorum! Nasıl bir rapor almalıyım?

Yusufjosep

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba,

İşitme kaybım var doğuştan işe girdiğimde engelli kadrosundan girdim. Başıma şöyle bişey geldi 2 cıhazım bozuldu yani suya karıştı istanbula servise gitti 15 gün 1 ay beklemem gerekirdi. Fakat işitme kaybım olduğundan cihazsız duyamıyorum ve çalışamıyorum akabinde rapor almak için hastaneye gittim doktor bana rapor 10-15 günlük işitme alakalı rapor veremem dedi normal geçici mi yanlış hatırlamıyorum. odyo gerekliymiş vs vs ben böyle bir durumda hastaneye gidip nasıl rapor almam gerekir iş göremezlik raporumu veriyorlar. Birdaha başıma gelirse neyapmalıyım?

İdareye durumu belirtin, işitme cihazlarım gelene kadar duymayı gerektiren bir iş yapamam diyin. Duymanızı gerektirmeyecek şekilde çalışmanızı sağlasınlar.

Kamuda iseniz Tene'nin dediği gibi amirlerinizle konuşun. Geçici olarak başka bir iş verirler sanırım.
Geçmiş olsun.
Kaybınız ne kadardı?

Üst Alt