Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İçinden Geçeni Yaz

Vay Emrahcığım vay... 1 haftadır İspanya seni konuşuyormuş, daha yeni öğrendin. Paula Hanım sizi bu kadar mutlu ettiysem ne mutlu. :) 1 hediye verdin, İspanya'ya namın gitti. :D 🙊

Beşiktaşım oley, tebrikler çocuklar. :) 3. Ön eleme turunda başarılar Kartalım. :)🦅⚽

Hiçbir şeyi artık, elhamdülillah etkilemiyor Emrahcığım; seni istemeyen arkadaşın 4.5 senelik bile olsa hayatından kendiliğinden çıkıp gidiyor. Hiç umursama, bırak hayatına eşlik etmek isteyenler seninle gelsin. :)

Ben de öyleyim ister 3 aylık ister 20 yıllık olsun kendilerine gelince pireyi deve yapıp benim hassasiyetlerimi göz ardı eden kimseyi hayatımda barındırmıyorum. Huzurun sırrı bu hemşerim.

@sweetkemani, Aynen öyle hemşom, "yazar" olmanın da avantajı diyelim. :) Yaş kemale ermiş, 40 yaş ve üstü olduğun zaman, hayatı istesen de eskisi kadar umursamıyorsun, çünkü 40 yaşına kadar tecrübe kazanıyorsun. Hayat seni yönetiyor; 40'tan sonra da sen hayatı yönetiyorsun, hiçbir şey eskisi gibi etkilemiyor ve umursamıyorsun. Ondan ben şu zamanımı hepsinden çok seviyorum. :)

B-12 iğnesi maşAllah roket gibi. :D Nasıl sızlıyor. :(

Yarım kilo veya bir kilo söylediysen sıkıntı değil, Bir tane dürüm söylediysen Garanti veremem, Emrah aklıma getirdin şimdi acı acı olsa da yesek, ben bir kilo bir bol acılı söyleyeyim en iyisi

@EMRAHBV,

Üst Alt