Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İçinden Geçeni Yaz

Vay Emrahcığım vay... 1 haftadır İspanya seni konuşuyormuş, daha yeni öğrendin. Paula Hanım sizi bu kadar mutlu ettiysem ne mutlu. :) 1 hediye verdin, İspanya'ya namın gitti. :D 🙊

Beşiktaşım oley, tebrikler çocuklar. :) 3. Ön eleme turunda başarılar Kartalım. :)🦅⚽

Hiçbir şeyi artık, elhamdülillah etkilemiyor Emrahcığım; seni istemeyen arkadaşın 4.5 senelik bile olsa hayatından kendiliğinden çıkıp gidiyor. Hiç umursama, bırak hayatına eşlik etmek isteyenler seninle gelsin. :)

Ben de öyleyim ister 3 aylık ister 20 yıllık olsun kendilerine gelince pireyi deve yapıp benim hassasiyetlerimi göz ardı eden kimseyi hayatımda barındırmıyorum. Huzurun sırrı bu hemşerim.

@sweetkemani, Aynen öyle hemşom, "yazar" olmanın da avantajı diyelim. :) Yaş kemale ermiş, 40 yaş ve üstü olduğun zaman, hayatı istesen de eskisi kadar umursamıyorsun, çünkü 40 yaşına kadar tecrübe kazanıyorsun. Hayat seni yönetiyor; 40'tan sonra da sen hayatı yönetiyorsun, hiçbir şey eskisi gibi etkilemiyor ve umursamıyorsun. Ondan ben şu zamanımı hepsinden çok seviyorum. :)

B-12 iğnesi maşAllah roket gibi. :D Nasıl sızlıyor. :(

Gece gece çiğ köfte ve ayran söyledim. :D Kurye küfür etmez inşAllah. :D

Üst Alt