Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@lijepa, Belli zaten Ebru, bu kadar hakem hatası final maçında olamaz. "Var" daki okey mi oynuyor anlamadım. Ama İspanya maçın başında kaçırdı. Ah be Yamal, köşeye plase bıraksa goldü. Messi çok kötü, inşAllah ikinci yarıda da öyle oynar.
İkinci yarı başlıyor, haydi İspanya, Allah yar ve yardımcınız olsun. Haydi Yamal be, ye şunları. ️
@Dilhun bir gram ayip otmuyor tam tersi ayip aciyor bende . Karbanhidrota asilinca yuruyus kacanilmaz .Ben bide 1 tepsi kurabiyeyi bir gunde yedim ondan simdi basamiyor yere ayaklarim 25 bin adim attim ahhh
Emrah bu bir kez tekrarlanmadi ustelik bu ay icinde ! Tatli yi cok seviyorum napim. Karbonhidratta kacirinca dilhun detox ise yariyorda tatlida kacirinca affi yok. Millet bir dilim pasta yiyince ay falan. Ben bir orta boy cikolatali pastayi tek basima gomunce . Galiba ben koca pastayi 1 gunde yemis bulundum diyom.
Herkez zayofliyanca estetik yaptirdigimi sandi. Zaten 3 sene sisko gezdim o zaandam eski resimlere yani 3 sene once zayif resimlerine bakip sem burda kac yasindaydin diyordu. Bunu suan karamel yeterli