Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İçinden Geçeni Yaz

"
Resûlullah (sav) şöyle dua ederdi:🌹
اَللّٰهُمَّ اَحْسَنْتَ خَلْقِي فَاَحْسِنْ خُ

’’Allâhumme ahsente halkî fe ahsin hulukî’’
Allah’ım!
"Yaratılışımı güzel yaptığın gibi, ahlâkımı da güzelleştir" Âmin..

Ulan Vincic, ben de seni adam bilirdim. Arjantin'e kaç tane sarı kart vermedin, ulan bari final maçını adaletli yönetin. Haydi İspanya be. ⚽

@lijepa, Belli zaten Ebru, bu kadar hakem hatası final maçında olamaz. "Var" daki okey mi oynuyor anlamadım. Ama İspanya maçın başında kaçırdı. Ah be Yamal, köşeye plase bıraksa goldü. Messi çok kötü, inşAllah ikinci yarıda da öyle oynar.

İkinci yarı başlıyor, haydi İspanya, Allah yar ve yardımcınız olsun. Haydi Yamal be, ye şunları. ☺️🤲⚽

Bağırın ulan, en büyük İspanya. ☺️🤲⚽🏆👏💪 Dünya Şampiyonu İspanya, ne oldu lan Pepsi, aldın mı kupayı! Kaleye isabetli şutunuz yok lan. 😁😁😁😁

Canım Gizem, iyi ki varsın kankam, seninle kahve içerek izni bitirmek süper oldu. Yeryüzünde en çok sevdiklerimden birisin, canımsın benim. 🥰😎😊🤲

Evren, sessizce işleyen dev bir saat gibidir; insan ise o saatin içine düşmüş, tik tak sesinin anlamını arayan kum tanesidir.

Kırk yerinden kırılsan da..
Hayat seni darmadağın etse de..
Unutma ki..
Rabbin sana senden daha yakındır..
Her yara O'nun izniyle şifa bulur..

Yüreğin daraldığında hatirla her kışın ardından gelen bir bahar vardır, her darligin sonunda bir genislik

@Dilhun bir gram ayip otmuyor tam tersi ayip aciyor bende . Karbanhidrota asilinca yuruyus kacanilmaz .Ben bide 1 tepsi kurabiyeyi bir gunde yedim ondan simdi basamiyor yere ayaklarim 25 bin adim attim ahhh

Emrah bu bir kez tekrarlanmadi ustelik bu ay icinde ! Tatli yi cok seviyorum napim. Karbonhidratta kacirinca dilhun detox ise yariyorda tatlida kacirinca affi yok. Millet bir dilim pasta yiyince ay falan. Ben bir orta boy cikolatali pastayi tek basima gomunce . Galiba ben koca pastayi 1 gunde yemis bulundum diyom.

Herkez zayofliyanca estetik yaptirdigimi sandi. Zaten 3 sene sisko gezdim o zaandam eski resimlere yani 3 sene once zayif resimlerine bakip sem burda kac yasindaydin diyordu. Bunu suan karamel yeterli

Dalgınlık olur da buzdolabının içine tıraş köpüğünü koymayı nasıl becerdin Emrah. 😁🙈 İyi ki jileti de buzluğa koymadım. 😁

Hiçbir muhabbetimin olmadığı insanların beni eleştirmek için zaman kollamaları ne kadar komik beni bu kadar hayatımızda ciddiye almayın 😂

Üst Alt