Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir gün değil ömür boyu hatırlayın sevdiklerinizi, Annenizi,Babanızı,Sevgilinizi,Kardeşinizi, Arkadaşınızı,İnsanları,HayvanlarıDoğayı sevin
Sevenlerin Günü Kutlu Olsun
14 Şubat saçmalığı diye bişey var. Geri kalan 364 gün sevgi günü değil mi??? Seven sevdiğine sevdiğini söylesin zira zaman herşeyi almakla mükellef… Sevgiye dair güzel günleriniz olsun ️
Yemekten sonra uykum geldi, "yatayım yaw gece uyanırsam uyanayım" dedim. 12 buçukta uyandım... İş yerini düşündüm. Neredeyse on yıldır süren kronik bir sorun var. Birden aklıma çözüm geldi. Yıllardır yanı başımızda çözüm varmış meğer... Bu kadar sene sonra bir gece yarısı mı gelir insanın aklına. Neyse unutur, munuturum diye detaylı whatsapptan kendime yazdım ) Daha önce de bir fikir beni uykumdan uyandırmıştı, çok iyi bir şeydi. Sevinmiştim ve hemen uyumuştum. Sabah uyanınca gece beni uyandıran fikrin ne olduğu hiç aklıma gelmemişti. O nedenle bu sefer WhatsApptan kendime mesaj attım ama uyku gitti...
Hakkı olmayan insanların herşeye burnunu sokması çorba karıştırır gibi ortalığı karıştırması sonra da kenara geçip sanki hiç bir şey dememiş gibi davranmasına sinir oluyorum.
inanmayanın bile inanmamak için savunduğu bağlandığı sempati duydukları varken inançları katmayalım demekte ne bileyim çaktırmadan düşüncemize uymak zorundasınız gibi durdu.
Bizim başkalarının fikrine saygılar duyma sınırımız oldukça az anlaşılan