Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Aile hekimine gittim, ilaç yazdı ama antibiyotik yazmadı. Puanı düşsün istemedi herhalde. Nede olsa ölmeyecek, boşuna puanım düşmesin dedi herhalde.Bu sene şiddetli boğaz ağrısı oluyormuş. Biraz ağır geçiriliyormuş ama ölümcül değil dediler.
Eskiden, öğretmen babamıza şikayet eder diye korkardı öğrenci. Şimdi, öğrenci babasına şikayet eder diye korkuyor öğretmen.Bizim yaş grubu hala öğretmenden korkuyor.... Kadın trip attı ne korktuk beWhatsApp grubu yıkılıyor korkudan
Siz hiç "kızımın evden çıkarken makyajını gördüm ses çıkartmadım siz nasıl laf edebiliyorsunuz" diyen bir veli gördünüz mü, ya da düşünebiliyor musunuz?Eskiden, öğretmen babamıza şikayet eder diye korkardı öğrenci. Şimdi, öğrenci babasına şikayet eder diye korkuyor öğretmen.
Doğrular göreceli olabilir, mevzuat öğretmeni haklı buluyorsa öğretmen mevzuat ve mecburiyetten bahsetmeli sadece.Siz hiç "kızımın evden çıkarken makyajını gördüm ses çıkartmadım siz nasıl laf edebiliyorsunuz" diyen bir veli gördünüz mü, ya da düşünebiliyor musunuz?
Karbonhidratı azaltınca uykum düzeldi. Şeker yok, un yok, hazır gıda yok; uyku var.Bu magnezyum uyku falan getirmiyor ya