Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İçinden geçeni söyle

Niye bugün bana cuma gibi geliyor ya...

Abimmm kalbimin taa en derininden sevdiğim mükemmel bir insan. Ne kadar da şanslı hissediyorum kendimi.

Allah’ım her daim güzellikler hayırlı kapılar açsın ona işleri yolunda gitsin huzurlu bir hayatı olsun inşallah

Sanki duvara yazıyorum...

Şimdiye kadar nezle olunca boğaz ve burnum yanardı. Bol sıcak sıvı şeyler tüketip atlatırdım ve sonrasında bazen halsiz olurdum.

Bu sefer boğazım şişti önce (hiç olmamıştı), sonra halsiz oldum. Sonra boğazım yandı şimdi burnum yanıyor. Korona mı acaba

Bu sene şiddetli boğaz ağrısı oluyormuş. Biraz ağır geçiriliyormuş ama ölümcül değil dediler.

Bu sene şiddetli boğaz ağrısı oluyormuş. Biraz ağır geçiriliyormuş ama ölümcül değil dediler.
Aile hekimine gittim, ilaç yazdı ama antibiyotik yazmadı. Puanı düşsün istemedi herhalde. Nede olsa ölmeyecek, boşuna puanım düşmesin dedi herhalde.

Eskisi gibi ilaç yazmıyorlar artık maalesef. Bu da bir nevi bencillik işte işlerini öyle geliyor çünkü.

Gerçekten sabra ihtiyacım var bazen insanlar çok zorluyorlar hadlerini aşıyorlar

Bizim yaş grubu hala öğretmenden korkuyor.... Kadın trip attı ne korktuk be 😂 WhatsApp grubu yıkılıyor korkudan

Eskiden, öğretmen babamıza şikayet eder diye korkardı öğrenci. Şimdi, öğrenci babasına şikayet eder diye korkuyor öğretmen.
Siz hiç "kızımın evden çıkarken makyajını gördüm ses çıkartmadım siz nasıl laf edebiliyorsunuz" diyen bir veli gördünüz mü, ya da düşünebiliyor musunuz?

Siz hiç "kızımın evden çıkarken makyajını gördüm ses çıkartmadım siz nasıl laf edebiliyorsunuz" diyen bir veli gördünüz mü, ya da düşünebiliyor musunuz?
Doğrular göreceli olabilir, mevzuat öğretmeni haklı buluyorsa öğretmen mevzuat ve mecburiyetten bahsetmeli sadece.

İnsan ancak sustuklarını duyan biriyle bir ömür geçirebilir.

Bu magnezyum uyku falan getirmiyor ya
Karbonhidratı azaltınca uykum düzeldi. Şeker yok, un yok, hazır gıda yok; uyku var.

3 haft esnek karnivor yaptım, daha çok uyudun ama kabızlık yapıyor. Şimdi ketojenik yapıyorum, sebzelerden 50 Gr karbonhidrat olacak şekilde yiyorum. Yine mışıl mışıl uyuyorum. Bu kadar uyuduğuma hayret bile ediyorum.

Düzenle butonu yok burada galiba:

Hayvansal ürünlerde dilediğim kadar yiyorum. Bir de günlük yağ ihtiyacı için tere yağı tüketmeye dikkat ederim. Tuzu da unutmamak lazım. Yeteri kadar tuzlu olmalı ve günde bir adet maden suyu içerim vitamin ve mineraller için.

@Tenê, Evet ya ben ekmekten vazgeçemiyorum. Çok aşırı olmasa da tatlı şeyler yiyorum tabii arada denemek lazım. Daha önce de başka bir konuda yazmıştın aslında bunu da bakamadım. Uyku sorununu halletmem lazım çok yorgun uyanıyorum.

@_suna_, Bir hafta demekle bir şey kaybetmezsiniz.

Hayvansal ürün, günlük tuz, vitamin, mineral alımı ve yağ alımı. Bir de lif için 50 Gr karbonhidratı geçmeyecek sebze....

Hayvansal ürünlerde sınır yok, doyana kadar yiyebilirsiniz. Esnek karnivorda istediğim kadar yiyip kilo bile verdim. Ama tavsiye edemem, ketojenik ise tavsiye ederim. Bir deneyin, iyi gelirse kendiniz araştırıp uygun görürseniz uzun vadede yaparsınız

evvel'den Hülya'lı aşklar vardı.zaman....

Üst Alt