Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İçinden geçeni söyle

Bu devirde bi kısım insanın gezdiği gitti yerleri gizlemesini anlamaya başladım!

Geçmiş olsun İstanbul Allah korktuğumuz yere uğratmasın

İzmir'de yaşayanlar için İzmir büyükşehir belediyesi tarafından yapılan bir uygulama var..Acil izmir Mobile diye... isterseniz yükleyin telefona.. ücretsiz...deprem ve diğer durumlar için hazırlamış...

Depremi hisseden herkese çok geçmiş olsun 🙁

Modumu düşüren bir biyolojik

Ve beni çok seven ve her zaman yanımda olan doktor olan kardeşim ! Onur duyuyorum onla

Özgürlüğün bedeli vardır ama huzuru daha çok vardır.

Amca Hakka yürüyecek yaşta kalkmış kızı yaşındaki insana yürüyo.Iyy Allah'ın cezası mikrop 🤬

10 yıl önce resim kursuna gitcektim sanat akedemisine girmek iciin! Bende yanlışlıkla hazırlık sınıfına gittim baya bir para ödeyip sanat akedemisininN! Cok hasta devamsızlık yaptığım için ve kirktugum için bıraktım ! Orda sadece düşünmeyi ogretiyorlardi , resim çizmeyi Deil! Bu ani geldi aklıma

Yarın kan testi yaptircam! Ve 1 aydır süre gelen ağrılarım geçti ! Sevinsem mi

Ben bu kadar yardımcı olmaya çalışırken,destek olmak isterken neden bu nankörlük 🤦🏻‍♀️Sonra da neden bu kadar soğuksun,insanlara mesafelisin..al işte 🙎🏻‍♀️

Sabretmeyi bil,Ve geçip gidenin ardından
Gelecek olanın izini görmeyi öğren

Erkek arkadaşımın hiç bir psıkatriklık ve fiziksel hastalığı yok!!! İlla varmış gibi göstermeye çalışıyorlar bıktım! Babam la konuşmak istemiyorum son model Mercedes ve Porsche ile geliyo diyorum ! Sırf komşular paysınsınlar diye konuşuyorum! Hava atma çabasında bile değilim! Kardeşimin aile hekimi ve aile hekim I Hollanda’da en az 12 yıl tıp eğitimi alır 6 değil ! Hastane açma yetkisi olur acil de çalışır! Ben onada postayı koydum !!! Yani ben hava ve menfaat peşinde değilim! Ben özgürlüğümün peşindeyim iç huzurumun peşindeyim!

Üst Alt