Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İçinden geçeni söyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Özgürlüğün bedeli vardır ama huzuru daha çok vardır.

Amca Hakka yürüyecek yaşta kalkmış kızı yaşındaki insana yürüyo.Iyy Allah'ın cezası mikrop 🤬

Maçkanın doğum günü 5 yaşına girdi

10 yıl önce resim kursuna gitcektim sanat akedemisine girmek iciin! Bende yanlışlıkla hazırlık sınıfına gittim baya bir para ödeyip sanat akedemisininN! Cok hasta devamsızlık yaptığım için ve kirktugum için bıraktım ! Orda sadece düşünmeyi ogretiyorlardi , resim çizmeyi Deil! Bu ani geldi aklıma

Yarın kan testi yaptircam! Ve 1 aydır süre gelen ağrılarım geçti ! Sevinsem mi

Ben bu kadar yardımcı olmaya çalışırken,destek olmak isterken neden bu nankörlük 🤦🏻‍♀️Sonra da neden bu kadar soğuksun,insanlara mesafelisin..al işte 🙎🏻‍♀️

Sabretmeyi bil,Ve geçip gidenin ardından
Gelecek olanın izini görmeyi öğren

Erkek arkadaşımın hiç bir psıkatriklık ve fiziksel hastalığı yok!!! İlla varmış gibi göstermeye çalışıyorlar bıktım! Babam la konuşmak istemiyorum son model Mercedes ve Porsche ile geliyo diyorum ! Sırf komşular paysınsınlar diye konuşuyorum! Hava atma çabasında bile değilim! Kardeşimin aile hekimi ve aile hekim I Hollanda’da en az 12 yıl tıp eğitimi alır 6 değil ! Hastane açma yetkisi olur acil de çalışır! Ben onada postayı koydum !!! Yani ben hava ve menfaat peşinde değilim! Ben özgürlüğümün peşindeyim iç huzurumun peşindeyim!

Bence bu kadar yeter!!!
40 yıl az değil

Bazen ölmezsin ama yaşıyorum demeye de varmaz dilin...

Muhakkak bir gün
Seninle ben
Aynı anda
Birbirimizi düşüneceğiz, yeter ki sen ömrünün herhangi bir saniyesinde de olsa beni düşün.

Nazım Hikmet Ran | Piraye'ye Mektuplar

Bu gün de güzeldi

Bir kuruma gittim, yalan attılar ve mevzuat böyle dediler. Haklıydım ve saldım kendimi; gelene gidene bağırdım, kızdım. Yalan atıyorsunuz, böyle bir mevzuat yok dedim. Gelin bu durumu tutanak altına alalım, siz benden ben sizden şikayetçi olalım dedim. Adamlar en hızlı şekilde işimi halledip gönderdiler :))

Öyle bir toplum ki... Öyle bir toplum ki kötü ol diyor. İyi olursan anandan emdiğin sütü burnundan getireceğiz diyor. Bak sen kötü ol, o zaman gör bak nasıl el üstünde tutuyoruz seni diyor. Kaba ol, hakkını ara, bağır, kız bize diyor. En ufak toleransta seni pişman ederiz diyor.

Son düzenleme:
Muhabbet bağından bir gül daha eksilmiş :(

Boz bulanık seller gibi
Dağ başında güller gibi
Erişilmez düşler gibi
Sevdalandım sevdalandım

Gündüz müydü gece miydi?
İçimdeki çiçek miydi?
Aşka doğan güneş miydi?
Sevdalandım sevdalandım.

Gözler başka kirpik başka
Gülüşleri bir bambaşka
Nasıl düşmez gönül aşka?
Sevdalandım sevdalandım.

Serin bahar yeli gibi
Sanki ilk yaz günü gibi
Bir güzele deli gibi
Sevdalandım sevdalandım

Dünya dursun kalbim dursun
Sevincimi herkes duysun
Canım benim canın olsun
Sevdalandım sevdalandım ❤️

Çok gülünç bir durum

Hadi Ben hakkımı helal ettim diyelim

Herşeyin sermayederi olan sahibi olan Allah affedecek mi ?

Şu kafamıza kazınan şarkı sözlerinin anlamsızlıkları, isyankar ruhaniyeti nedir yahu.🫨 Biri, ruh haline göre şarkı yazıyor hayatımızı ve alemimizi berbat ediyor. Bir de kudsiyet adfetmiyorlar mı Allah'ım🤦‍♀️

Hakikaten sihirli bir değnek olsa kafamdaki anlamsız şeyleri silerdim.

Anlamsız müzik dinlemeye son

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt