Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hizmetli olarak doğu illerini yazan var mı kaç puanla atandığını söyleyebilir mi?

Merhaba kardes bir sorum olacakti sana meslek lise bilgisayar bolumu mezunuyum ilk tercihte kendi bolumumu vermedim atanamadim ama teknisyen olarak ilk tercihte 60,61,63,64 puanla bile atanmislar sizce bu tercihte kendi bolumumden versem atanma sansim varmi puanim 65

Ben lise düzeyinde 82.5 puan ile 2221. Sıradaydım. Merak ediyorum acaba bu atamada şansım varmi? Bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim. Memur olarak tabi.

atanabilir miyim peki

[SIZE=5]aldığım puan 78,99286
başarı sırası 3657 sizce memuriyet yazsam gelir mi? Teşekkürler şimdiden.[/SIZE]

Atanabilme sansi?

Brans bazinda siralama alan yokta 314 puan 80,8 genel siralama 2500 ortaogretimden. Ankaradaki 20 kusur kadrodan birine atanabilir miyim?

sizce atanır mıyım ?

2016 ekpss girdim 89 puan aldım memurluk tercih ettim. sizce bu yıl atanır mıyım 4 yıldır bekliyorum :(

aram nıye sallıyorsun 82.5 puanla nasıl 2200 lerın uzerınde olur sıralaman

pasini sana yalan borcummu var hadsiz! Ne yazdıysak o bilip bilmeden ne konuşuyorsun.

artıst ben senden düşük puan alarak nasılk senden daha sıralama olarak önde olurum...

bende lise düzeyi sen benden çok puan alıp sıralamada nasıl benden aşagıda olabılıyorsun mantıklımı...

puanım 76,75 sıralamam 5569 branş bazında sıralamam 386 sizce atanma olasılığım varmı doğu batı her yeri yazdım

Doğuda bi yer olabilir zor ama inş gelir bi yer

Üst Alt