Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hizmetli olarak doğu illerini yazan var mı kaç puanla atandığını söyleyebilir mi?

dogan4556 elektrik-elektronik mezunu isen şansın var kardeşim. çok sayıda elektrik-elektronik teknisyeni ve teknisyen yardımcısı alıyorlar. 70 puan ile o kadrolara yerleşme imkanın olabilir. kadroların açıklanmasını bekle umudunu yitirme..

ais'ten girip branş sıralamana bak. atananlar çıktıktan sonra kaçıncı sırada olduğunu öğren.

imdatusta 64 puan ile kaloriferden şansın olabilir. Bilgisayar sertifikası o puanla işe yaramaz.

EKPSS Ortaöğretim hizmetli puanları kaça düşer?

Arkadaşlar benim puanim 76.557, siralamam 5786, sizce hizmetli kaça kadar düşer? Ve milli eğitime atanan hizmetlilerin görevleri

sen yinede tercihini yap.. atanabilirsin de, atanamayabiirsin de.. krıtik bir puandasın.. Milli eğitime atanan hizmetliler eğer ortapedik engeli varsa masabaşı iş yapar.. ortapedik engeli yoksa Müdürün verdiği göreve bağlı.. ama genellikle temizlik falan yaptırıyorlar

kardeşim 78 de kaldı rahatça terchni yap gidersn hizmtli sınırda olan benim ben korkyrm bırak sen rahat ol branş sıralaman kaç anladğm kadaryla genel sırlamanı yazmışsn

benimde puanım 76.8 5500 sıralama inşalah atanırız

76.5 puan alan arkadaş 5786.sırada. 76.8 puan alan arkadaş 5500.sırada. 0.03 gibi puan aralığında 286 kişi var. 78.2 de kaldı hiznetli. Eğer geçen seferki gibi bi atama olursa 76.5 den aşağıya düşmez gibi puanlar. Çünkü 76 ile 78 puan arasında çok fazla yığılma var. 2500 kişilik bi ortaöğretim kadrosunda 76.5 den aşağı düşmez gibi. Hayırlısı olsun hakkımızda

Branş sıralaması 465 puan 78.145 gelir mi hocam hizmetli ???

Halk sağlığı kurumu riskli olabilir. Milli eğitim ve kamu Hastaneleri garanti.

Bu branş sıralamasında okuldan mezun olduğunuz diplomada yazan fen bilimlerinimi işaretleyeceğiz yoksa diğer dalı yok diye seçenek var onumu işaretleyeceğiz

63 puan ile ekpss 2.tercihlerde şansım var mı?

Ekpss den 63 aldım branş sıralamam 802. Ortaöğretim meslek lisesi bilgisayar bölümü mezunuyum.

Milli Eğitim Bakanlığına kesinlikle atanabilirsin tercihlerini mantık çerçevesinde yaptığın sürece yani gidipte büyük şehirleri ( İstanbul, Ankara, İzmir ) yazmazsan

Arkadaşlar puanım 71,5 gibi yani 72 ye yakın. Sizce bu sefer atanma şansım olabilir mi? Liseyi açıktan bitirdim şuan iki üniv. Okuyorum (aöf) ???

Ekpss den 63 puan aldım 2.tercihlerde şansım var mı?

ekpss den 63 aldım branş sıralamam 802. Ortaöğretim meslek lisesi bilgisayar bölümü mezunuyum.

Haydi liseliler tercih yaklaşti

Puan ve tercih illerini yazalim vakit gecsin zaten cumaya dpb tercih robotunu yayinlar bu hafta dananın kuyruğu kopacak

Arkadaslarmerhabalar benim bolumumden 60 alan atanmis teknisyrn olarak bende bilgisayar bolumu mezunuyum orta ogretim puan 65 2.atanmada sansim varmi 1 . Atanmada 60,63,64,62 alanlar teknisyen olarak atanmis sizce atanma sansim varmi

Ortaöğretim 77 altı atanır mı ?

Arkadaşlar orta öğretim 444 kişilik kadro verilmiş 77 ve altı atanırmı sizce ?

Memur olmak isteyen hizmetliler de sınava katılmış yinede çok zor şimdiye kadar alınan en lise mezunu büyük bir hayal kırıklığı..... 😣

En az lise mezunu demek istedim

Lise düzeyinde 79 puan ile ikinci atamada şansım var mı ?

Sıralamam 3642 puanın 79
Sizce olabilir mi ?

Üst Alt