Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hizmetli olarak doğu illerini yazan var mı kaç puanla atandığını söyleyebilir mi?
biride güzel bi tahmin yapsın mesela en son 78 de kaldı hizmetli alımjı son atamada kaç kişi alınır kaçta kapatılr mesala benm 75,938 puan ile 566 sıralamam atanma sansım var mıdır bilgili arkadaşların yorumlarına ihtiyacımız var lütfen bilgili arkadaşların yorumlarını bekliyoruz..
ben 81 puanla 2200 sıradaydım ekpsde ama branş bazında 800 lere gelıyorum.benden önce 3000 kişi atandı ama ben neden sıralamada burdayım anlamıyorum.çok tuhaf bır durum .
Hizmetli 76 ya kadar düşer arkadaşlar. Alım sayısını öğrendikten sonra çok daha sağlıklı yorum yapılabilir. Temmuz başı gibi kadro sayısı belli olur inşallah, yıldık artık
Canocan07. Branş sıralamanıza güncel olarak bakın. ÖSYM sisteme giriş yapın, başvuru/tercih tıklayın, 2016 EKPSS sınavını seçin, sağ üst köşede branş sıralaması var ona tıklayın. Eğer düz lise mezunuysanız, direkt olarak hesapla butonuna tıklayın. Güncel sıralamanız, hesapla butonunun, alt kısmında yazıcak. Büyük ihtimal 250-300 kişi arasındasınız.
Canocan07. Hesapla butınunun tam üstünde bi kutucuk var, Ösym tarafından yapılan merkezi yerleştirme, diye cümleye başlayan. O kutucuğu işaretleyip tekrar, hesapla yapın. Benim hesabıma göre, 224. Sıradasınız.
Söylediğiniz i gibi hesapladım O KUTUCUĞU İŞARETLEYEREK O ŞEKİLDE 768 çıktı
Bir de şu var
Branş seçimlerinde alanı yok/dalı yok kısmını Türkçe matematik branşı ile birlikte seçtiğimde (ben Türkçe matematik çıkışlıyım) 768. Sırada çıkıyorum ama sadece Türkçe matematik branşını seçtiğimde 294. Sıra çıkıyor. Hangisini ciddiye almalıyım ??