Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hizmetli olarak doğu illerini yazan var mı kaç puanla atandığını söyleyebilir mi?

meki

Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Bu sene ortaöğretim mezunları EKPSS'de kaç puanla atanır?

Bu sene orta öğretimden kaç kişi alırlar

Memur kadrosu için Minimum 90~95 puan aralığında olur. Geçmiş sınavları inceleyin.

Hizmetli kaç da olur sizce

Hizmetli olarak hangi kurum iyi

biride güzel bi tahmin yapsın mesela en son 78 de kaldı hizmetli alımjı son atamada kaç kişi alınır kaçta kapatılr mesala benm 75,938 puan ile 566 sıralamam atanma sansım var mıdır bilgili arkadaşların yorumlarına ihtiyacımız var lütfen bilgili arkadaşların yorumlarını bekliyoruz..

GESeses ösym aday işlemlerinde branş bazında sıralma var oradan bakabilirsin

ben 81 puanla 2200 sıradaydım ekpsde ama branş bazında 800 lere gelıyorum.benden önce 3000 kişi atandı ama ben neden sıralamada burdayım anlamıyorum.çok tuhaf bır durum .

Sen iyice araştır bizi de haberdar et şaşırtıcı hizmetli yazmamis mıydın veya tercih kılavuzunda her yeri vermedin mi?

Sen mesnek lise mi yoksa düz lise mi

Ben 77 ile hizmetli yazacaĝìm inşallah gelirde hayal kırıklıgına
ugramam ortaögretim 5250 idi ilk sįralamam

Hizmetli 76 ya kadar düşer arkadaşlar. Alım sayısını öğrendikten sonra çok daha sağlıklı yorum yapılabilir. Temmuz başı gibi kadro sayısı belli olur inşallah, yıldık artık

ARKADAŞLAR MERHABA

Orta öğretim Ekpss puanım 78.145

Tüm tercihlerimi Meb yazsam Doğu illerini yazsam atanma ihtimalim yüzde kaç bilgi paylaşırmışsınız ?

Benim branş sıralaması 450 atanan kadrolar hariç şimdi eğer 3000 gibi atanırlarsa ortaöğretimden atanırmiyız

Saolasın verdiğin bilgiden dolayı

Canocan07. Branş sıralamanıza güncel olarak bakın. ÖSYM sisteme giriş yapın, başvuru/tercih tıklayın, 2016 EKPSS sınavını seçin, sağ üst köşede branş sıralaması var ona tıklayın. Eğer düz lise mezunuysanız, direkt olarak hesapla butonuna tıklayın. Güncel sıralamanız, hesapla butonunun, alt kısmında yazıcak. Büyük ihtimal 250-300 kişi arasındasınız.

Dediklerinizi aynen uyguladım 768. Sıradasınız diye bir yazı çıktı. Bu iyi bir şey mi kötü mü anlamadım :/

Canocan07. Hesapla butınunun tam üstünde bi kutucuk var, Ösym tarafından yapılan merkezi yerleştirme, diye cümleye başlayan. O kutucuğu işaretleyip tekrar, hesapla yapın. Benim hesabıma göre, 224. Sıradasınız.

Smilemisty

Söylediğiniz i gibi hesapladım O KUTUCUĞU İŞARETLEYEREK O ŞEKİLDE 768 çıktı

Bir de şu var

Branş seçimlerinde alanı yok/dalı yok kısmını Türkçe matematik branşı ile birlikte seçtiğimde (ben Türkçe matematik çıkışlıyım) 768. Sırada çıkıyorum ama sadece Türkçe matematik branşını seçtiğimde 294. Sıra çıkıyor. Hangisini ciddiye almalıyım ??

Üst Alt