Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hezeyan yaşadığınızda bununla nasıl baş ediyorsunuz?

-ARAGORN-

Üye
Konular
23
Reaksiyonlar
79
Önce yan etkiler le başa çıkmaya çalışıyordum sonra azçok çalıştım bir işte sonra hezeyanlar başlamış tabi farkedince 5 ay geçmiş
7 yıl yan etki yaşadım ;isteksizlik ,yorgunluk güçsüzlük durgunluk.
Sonra az biraz aştım bu sefer 5 ay hezeyanlar başladı .
Tabi hezeyanlarnhakkında konuşabiliriz.

Mesela bana gaypten ses peygamberlik dese hemen reddeyiorum veya komplon var , zehirleneceksin dese reddediyorum.

Siz ne yapıyorsunuz hezeyan durumunda ?

Halisinasyon yaşadığımda iyi hissediyorum.Kafamı rahatlatıyor.Hezeyan olarak zarar görme var.Ölümlüsün yaşlanacaksın diyip geçiştiriyorum.Adres bulmaya çalışırken yaşlı bir amca sağolsun bir şeyle dokundu.

Dünde evden uzaktaydım.300 kişilik yürüyüşteydim.Poliste eşlik ediyordu.Kulağımın arkasını tırmalayan genital bölgeme vuran yanımdan geçip kafama bir cisimle vuran oldu.Yağmur yağıyor diye tükürüyor dengesiz.Çeşit bol dava açamıyorsun ve yanından geçen adamı kontrol edebilme şansın yok.İki günlük bira parası çıksın diye bu insanlar benimle uğraşıyor.

Daha önceden böyle saldırıcam diyip hafızada canlanınca o an insan sinirleniyor.Neyi var yok saldırıyor adam.Vapurda gidiyorum bir çift karşıma çıkıyor ya o an gögsümü sıktı yada bir sey batırdı.Kısmen yüzü hafızamda canlandı kadının ama işte.Bir günde zengin olmak isteyen neslin çocukları.Sanıyo ki kavga çıkacak ev araba sahibi olacak.

Hastalık geldimi yada farkındaysanız en yakın zamanda ilgili doktora gitmenizi tavsiye ederim. Belirtilerinizi ve yaşadıklarınızı eksiksiz anlatın dürüst olun. Bu bir hastalık durumu olup önlenebilir.

Üst Alt