Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Herkesin bana baktığını benim hakkında konuştuğunu düşünüyorum!?

Suan yazdığınız yazı bile Okadar tane tane! Okadar güzel ki! Teşekkür ederim bende. ❤️

@aydünyavaz, ben psikozdayken insanlara dik dik bakardim. Onlar bakislari cekinceye kadar.
Allah bilir ne demislerdir iclerinden :D

Kimse size bakmiyor. Bakan kisi saniyelik bakiyor, sonra kafasini ceviriyor. Işte bunlar hep pisikoj.

@erbin sadece insanların sana baktığını mı düşünüyorsun bu belirtiye şizofreni teşhisi koyanı ilk kez duyuyoruö

Şunu rahatlıkla söyleyebilirim. Öyle bir şey yok. Kimse size bakmıyor. Farkindaliginiz olmadığı için böyle abidik gubidik mevzularla uğraşıyorsunuz. Ben de eskiden böyle idim. Dikkatinizi nereye verirseniz onu görürsünüz. Mesela ben elektronik sigara içen birine bakmam. Deli miyim yahu? Niye bakayım?

Ha bu işin çözümü de size sözde size bakanlara karşı sizin de bakmanız falan değildir. O zaman herkese bakmanız gerekir. Korkarsıniz. Herkesle catisirsiniz. Ve bu sizi bir yere ulaştırmaz...

İnsanlar size bakmıyor. Aşağıdaki tabloda bulunan giderlerini karşılamak için çalışıyorlar.
Herkes ay sonunu nasıl getiricem diye düşünüyor. Ne işi olur seninle, onunla, bununla.

Hele birde emekli ise 14.500 tl aylık ile nasıl geçinicem diye kara kara düşünüyorlar.
-----------------------------------------------------------------------

4 kişilik bir ailenin aylık harcamaları
Ekmek, sebze, meyve, çay, şeker, tuz, nohut, pirinç, bal,
zeytin, margarin yağ, tereyağı, zeytin yağı, sıvı yağ,
Yoğurt, kaşar peyniri, beyaz peynir, içecek, süt, bisküvi,
Çikolata, yumurta, tavuk eti, kıyma, kuşbaşı, pastırma,
sucuk, salam : 10.500 tl

Kozmetik ürünler : 500 tl
Temizlik ürünleri : 500 tl
Berber, sinema : 220 tl ( senelik hesaplanır, aylığa böldük )
Giyim ( İstenilen zamanlarda alınabilir) : 1.250 tl
Ayakkabı ( İstenilen zamanlarda alınabilir) : 170 tl
Beyaz Eşya ( Yenilemeler için ayrılacak para ) : 250 tl
Sağlık ( ilaç, muayene ) : 250 tl
Gezme ( ayda 1 kere gezmeye gidilebilir, avm,
park, piknik, deniz vb) : 1.200 tl
Elektrik : 1.000 tl
Su : 400 tl
Doğalgaz, mutfak tüpü, kömür vb : 1.500 tl
İletişim ( Ev telefonu, cep telefonu ) : 400 tl
İnternet ev : 400 tl
Ulaşım ( işyerine gidiş-geliş tek otobüs ile ) : 1.000 tl
Birinci çocuk ( okul harçlığı, kırtasiye vb ) : 1.500 tl
İkinci çocuk varsa ( okul harçlığı, kırtasiye vb ) : 1.500 tl

Toplam aylık gider : 22.500 tl civarı.
Aylık 22.100 tlden daha fazla maaş alanlarda kirası varsa kira giderine gidiyor.
Kirası yoksa altın alıyor, dolar alıyor, arsa, ev parası biriktiriyor.
Araba parası biriktiriyor.
Ülkemizde 20 milyon aile vardır. 7 milyon aile asgari ücretle geçiniyor.

kamera beni çekiyor şu anda canlı yayındayım herkes beni izliyor dinliyor

Ha şunu da yazayım. Evet. İnsanlar size bakıyor da olabilirler. Ama bu bile sizinle alakalı. İçsel olarak değişir iseniz kimse de size bir daha bakmaz...

Bakanda var bakmayanda duruma göre değişir bence. Türkiye’de kadınlara bazı semtlerde biraz dekolteli giyince bakan çok oluyor!

@Operadaki Hayalet,
Doğa olayları hep oluyor.Belli bir döngü içinde olduğu için yanlış anlaşılabiliyor.
@EMIRCAN10,
Gülüp geçmeleri daha iyi oluyor.Adamına göre bir tavır var.Bir iki denk geldim.Kişiye göre oluyor.Sıradışına çıktığında geri durmak lazım.

İmkanlar çok kısıtlanıyor hastalık kaybından dolayı.Kaybedecek pek bir şey kalmadığından şükredecek bir şey olmuyor.

Otobüslere oturma tarafına bakan kameralar zorunluydu.Hepsine taktılar mı ondan emin değilim.Ön tarafa oturmak telefonla oynamamak bakışlardan kaçmak için kaşa bakmak yarar sağlayabilir.

@Ahlakideğer,
Özelikle benim hastalığıma sahip zor çocukluk geçiren insanlarda oluyor 4-5 yaşında ameliyathanede gözümüzü açıyoruz cp Li bireyler olarak el bebek gül bebek büyüyen insanlar bizi anlamaz hayatlarımız bir değil çünkü

@EMIRCAN10,

Doğumdan önce kan aldırıyorsun anne karnında, akraba ile evlenmiyorsun sorun çözülüyor.El bebek gül bebek büyüyen insanları bıktır.Daha fazla sorun yaşa.

Aslında tam aksine psikiyatriye gelen çocukların hemen hemen hepsi kural konulmayan, her istediği yapılan çocuklarmış.

Cem yılmaz felsefesi ve mafyatik dizi bulantısından...Birini sakatlıyosun seninle aynı oluyor.Sonra neden böyle.Napıyosanız yapın.

@Descartes,

Referans düşüncesi de olabilir hezeyan boyutunda değilse. Sizotipal KB Paranoid KB da görülüyor.
Sosyal fobi bile olabilir. Hemen Şizofreni demek olmaz. Psikiyatriye gitmesi gerek arkadaşın.

@Descartes,

Evet ben de muzdaribim bu durumdan ama neyden kaynaklandığını henüz bilmiyorum atipik psikoz dedi doktor ama sizotipal kişilik bozukluğu var bende daha çok. Bedensel illüzyon altıncı his telepati falan inanıyorum sosyal ice dönük şüphecilik ve referans fikirleri var mesela halen çocuk gibi davranışlarım var.

bunun 1-2 gün veya 1-2 hafta sürmesi konuda bahsedilen referans sanrısı sayılabilirmi?
Bilmiyorum hocam ama alınganlık birkaç hastalıkta oluyor. Referans sanrısı düzeyinde mi yoksa sadece düşünce mi o önemli. Bende birkaç kez hezeyan boyutuna geldi kavgalık oldum bayq tartisma yasadim ama onun dışında fikir düzeyinde şu an ama rahatsız ediyor. Şüphecilik de yoksa oğlunuzda başka nedenlerden de olabilir. Doktor kişilik bozukluğu dedi mi hiç?

Üst Alt