Merhaba arkadaşlar. Benim fiziksel ve zihinsel bir engelim yok ama psikolojik olarak yıkılmış durumdayım 3-4 yıldır. İnsanların sürekli bana baktığını düşünüyorum. Gözümün içine bakıyorlar sürekli. Yanımdan biri geçerken bir şeyler mırıldanıyor. Homurdanıyor. Ne dediğini anlamıyorum. Bugün yine markette oldu. Dolaptan içecek alırken yanımdan geçen adam bir şeyler söyleyerek geçti. Kafama çok takıyorum bu durumu. Bir kaç kez bunu yapan insanlara sordum ne diyorsun diye sana demedim bir şey yok gibi cevaplar alıyorum. Artık nedenini sormak düşünmek istemiyorum. İnsanların beni bu tarz bir şeyle etiketlemelerini istemiyorum. Doktora gittim bir süre ilaç kullandım. Takıntı dedi doktor ama bende hiç bir gelişme olmadı. Gerçekten bu sıkıntımı hiç kimseye anlatamıyorum. Bunun benden kaynaklı olduğunu düşünüyorlar insanlar sana bir şey söylemiyor sen öyle düşünüyorsun diyorlar. Ama yanımdan geçerken seslerini duyuyorum. Dedim ya sorduklarım sana demedim kendi kendime konuşuyordum diyorlar. Ama yol boyu ağzı kımıldamayan adamın tam benim yanımdan geçerken konuşası geliyor. Beni bu forumdaki arkadaşların anlayacağını düşünüyorum. Böyle şeylere siz de rastladınız mı kendinize veya bir başkasına böyle şeylerin yapıldığına şahit oldunuz mu?