sevgili umut kardeşim,, şuana kadar vermiş olduğunuz bilgiler için çok çok teşekkür ederim.. inşaallah önümüzdeki yıl ALLAH izin verirse kontrol günüme 3 ay kala sevk alıp şayet kontrol devam ederse kaldırılması için gerekli yerlere dilekçemi vereceğim,, yaklaşık bir buçuk ay önce kontrol muayenemi yaptırdıktan sonra durdurulan maaşımı nezaman tekrar ödemeye başlarlar umut kardeşim bilginiz varsa lütfen...? ALLAHa emanet olun hakkınızı helal edin
mehmet bey ben ankara vergi dairesinden gelen kağıtta her yıl kontrol şerhine göre sgk da haklı olarak heryıl kontrole yolluyor.. lutfedip bilgilerinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim bu arada hastaneyi yaklaşık 2 hafta önce aradığımda benim rapor neticemi muayeneden bir hafta sonra sgk ya gönderdiklerini söylemişlerdi. yani sgk da bekliyor şuan
derviş bey, benim kontrol muayene sonuçlarım sgk ya gönderilmiş, ama sgk da bir netice oluşmadı, maaşım durduruldu yani... kısmet olursa bende bundan sonraki yıllarda yine kontrol verirlerse 3 ay önceden gideceğim inşaallah.. vermiş olduğunuz bilgilerden dolayı sizede çok teşekkür ederim ALLAHa emanet olun