Her iki üst ekstremite den Engelliyim H sınıfı ehliyet için 1,5 yıl önce başvuru yaptım vermediler. bu seferde başvuru yapmazdan önce nörolojiyle görüştüm ellerimdeki kuvveti bilekten aldığım için alamazsın. Parmaklarda güç yok dedi. Peki dedim benden kötü olanlar nasıl kullanıyor veya alıyor dedim. Ben sana kullanamazsın demiyorum belki kullansan benden iyi sürersin ona bişey diyemem ama sana bu raporu veremem ben kabul etsem bile diğer doktorlar kabul etmez dedi.
Benim h raporunu almam lazım ne yapmam gerek lütfen bilgi verirmisiniz ?
Benim engel durumdan biraz daha kötü olan bir video buldum yalnız tek farkım o video daki kişi tekerlekli sandalyeye bağlı ben Kanedyen koltuk değneğiyle yürüyorum. ve videodaki kişinin elleri benim gibi tam sıkamıyor. Arabanın kapısını açışından anlarsınız video budur. Yardımlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum. Tek elimle arabanın direksiyonu çevirebiliyorum. aparatsız.
Benim h raporunu almam lazım ne yapmam gerek lütfen bilgi verirmisiniz ?
Benim engel durumdan biraz daha kötü olan bir video buldum yalnız tek farkım o video daki kişi tekerlekli sandalyeye bağlı ben Kanedyen koltuk değneğiyle yürüyorum. ve videodaki kişinin elleri benim gibi tam sıkamıyor. Arabanın kapısını açışından anlarsınız video budur. Yardımlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum. Tek elimle arabanın direksiyonu çevirebiliyorum. aparatsız.