Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Halüsinasyon görenler, ne görüyorsunuz?

Genelde sesler duyuyorum hastalandığım dönemlerde onun dışında halüsnülasyonlar çok az ve genelde gündelik olaylar ile ilgili oluyor halüsnülasyonlar gördüğümle konuşma falan olmuyor.

Ben şizoaffektifim. Genellikle sesler duyuyorum. Halüsinasyonu uzun zamandır görmüyorum çok şükür.

Görsel veya işitsel halüsinasyon oluyor mu ??

Paranormal activity'den halliceydi. İlaçlar sayesinde kesildiler. Şükürler olsun.

@Boşasaymayirmibirharf, uyuşturucu gördürür. Gerçi ben antidepresan ve akineton içtiğimde görmüştüm ayrı zamanlarda. İşitsel de olmuştu görsel de.

Benim işitsel sadece sessiz yerlerde oluyor birşeye odaklanırken , uğraşırken ve kalabalıkta duymuyorum ama ne dediklerini anlamıyorum anlamsız sesler duyuyorum ilaçlar yardımcı oluyorlar sağolsunlar😁

Sizce sessiz yerde sadece duymak ve sesleri anlamamak bir avantaj mı?

İşitsel halisinasyon gören arkadaşlar.

Bu sesler dışarıdan kulağınızın duyduğu gibi bir ses mi yoksa iç ses gibi düşüncelerin sese dönüşmüş halimi ?

Ve bu seslerle karşılıklı konuşup onlara cevap verip emirlerine uyma, komik şeyler söylerlerse gülme veya onlara kızma oluyormu?

Üst Alt